1. Om Toyota
 2. Toyota i Europe
 3. Vores rejse i Europa
 4. 2020'erne og beyond

2020'erne og Beyond

Hvordan forventer vi, at fremtiden kommer til at se ud?
Vores mål er at gøre mobilitet tilgængelig for alle, baseret på vores overbevisning om, at alle bør have friheden til at bevæge sig uden begrænsninger. Vi vil fortsætte med at skræddersy mobilitet til kundernes behov ved at skabe løsninger, der er spændende og hjælper folk med at nyde renere, sikrere, mindre stressende og mere forbundet liv.
 • Vi viser vejen til C02-neutralitet

  I det næste årti og fremover ønsker vi, at alle kunder skal have mulighed for at reducere deres C02-aftryk. Derfor holder vi mange muligheder åbne med et bredt udvalg af elektrificerede drivlinjer. Vores stigende antal praktiske og overkommelige nulemissionskøretøjer vil fremme elektrificering på tværs af mange forskellige fronter. Derudover er vores fortsatte engagement i vores multiteknologiske tilgang parret med bestræbelser på at udvikle en hel portefølje af teknologier for at nå vores mål om C02-neutralitet, herunder i vores produktions-, logistik- og salgsnetværk.

 • Meget mere end et bilfirma

  På vores rejse fra bilfirma til mobilitetsvirksomhed bygger vi på de grundlæggende værdier, der har formet vores arv, og fortsætter med at skabe nye måder at transportere og forbinde vores kunder på. I begyndelsen af 2020 lancerede vi KINTO. Det ultimative mål med dette dedikerede, fælles mobilitetsmærke er at bringe relevante og tilgængelige mobilitetsprodukter og -tjenester til alle mennesker og sikre, at ingen lades i stikken. I 2021 flyttede alle mobilitetstjenester til KINTO Europe med hovedkvarter i Köln, Tyskland, som fører tilsyn med tjenester såsom bilabonnementer, delebiler, samkørsel og mobilitetsløsninger.

 • Fremtidens mobilitetssamfund

  Den teknologiske revolution inden for Connectivity, Autonomous, Shared and Electric (CASE) accelererer. Biler bliver forbundet med samfund og folks liv. Ved De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo 2020 integrerede vi mobilitet og information i koordination med samfundet med vores batterielektriske e-Palette. I 2021 lancerede vi vores Woven City-projekt for at demonstrere banebrydende teknologier inden for automatiseret kørsel, mobilitet som en service, personlig mobilitet og AI i et virkeligt miljø. Toyota fortsætter med andre ord med at realisere fremtidens mobilitetssamfund.

 • Rider på brintbølgen

  Vi er fortsat forpligtet til at fremme vores brintteknologi for at reducere CO2 og opnå kulstofneutralitet. Vi mener, at brint er en af de vigtigste byggesten i CO2-reduktionen. Derfor har vi gjort vores brændselscelleteknologi tilgængelig i brugervenlige moduler til partnerapplikationer. I 2022 startede vi den europæiske produktion af vores andengenerations brændselscellemoduler af vores produktionsteam i Europa på Toyota Motor Europes forsknings- og udviklingsanlæg i Zaventem, Bruxelles.

2020'erne i Europa

Toyota i Europa gennem årtierne