1. Om Toyota
 2. Toyota i Danmark 2024
 3. Karriere i Toyota
 4. Senior Specialist, Network Development

Senior Specialist, Network Development

Vil du være med til sætte dit præg på et af verdens mest anerkendte brands? Har du erfaring i at drive projekter, og kan du med dine analytiske evner omsætte tal til handling? Og kan du formidle data og komplekse problemstillinger på en forståelig måde?

Vil du være en del af Toyotas vision om 'Mobility for All', hvor vi er i fuld færd med en spændende transformationsproces. Så er du måske vores nye Senior Specialist i Network Development!
 

Vær en nøglespiller og driv forandring

Network Development er en lille afdeling med stor indflydelse. Vi er et dynamisk team på fem personer, der arbejder tæt sammen om et fælles mål: at sikre kvalitet, processer og udvikling af vores netværk af dygtige og ambitiøse forhandlere. Vi hjælper med forretningsoptimering ved at udvikle og implementere optimale processer på både salgs- og eftermarkedsområderne, og arbejder både med driftsprojekter samt langsigtede udviklingsstrategier.

Som vores nye Senior Specialist vil du få en central rolle i at lede forandring og transformation for både Toyota og forhandlernetværket. Du vil drive projekter fra start til slut og skabe værdi gennem dine dataindsigter, og din evne til at optimere processer og systemer.
 

Projektledelse og værdiskabelse

Som Senior Specialist i Network Development vil du have en bred berøringsflade. Du vil arbejde på tværs af mange afdelinger, og skal være i stand til at formidle dine indsigter på et operationelt niveau. Derudover vil du være ansvarlig for at motivere andre til at deltage i dine optimeringsprojekter.

Dine ansvarsområder vil bl.a. inkludere:

 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, der tydeligt viser potentialet for ledergruppen
 • Analyse og forvandling af eksisterende processer, så de matcher fremtidens behov
 • Skabelse af kvalitetsprocesser, der styrker vores netværk
 • Brug af Power BI til at gøre komplekse data visuelle og letforståelige
 • Sikring og motivation af forhandlerne, så de får mest muligt ud af deres data og systemer
 • Effektiv udrulning af projekter i netværket og sikre succes


Hvem er du?

Vi søger en engageret og initiativrig person, som er dygtig til at skabe relationer og brænder for at optimere forretningsprocesser. Du har en naturlig nysgerrighed efter, hvordan ny teknologi kan udnyttes. Med din evne til at arbejde selvstændigt og struktureret, tager du proaktivt fat på opgaverne, og du leverer kvalitet til tiden i tæt samarbejde med øvrige teams og afdelinger.

Du er det perfekte match, hvis du:

 • Har erfaring fra bilbranchen eller tilsvarende industrier
 • Er ekspert i Excel og Power BI
 • Har stærke kompetencer inden for digitalisering og procesudvikling
 • Er en dygtig kommunikator, der kan skabe relationer og samarbejde tværfagligt
 • Har evnen til at identificere interessenter, opbygge relationer og motivere dem
 • Er lærenem, nytænkende og kan tilpasse dig nye systemer og teknologier
 • Er flydende i dansk og engelsk på både skrift og i tale. Det er essentielt for rollen.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet

Lyder denne stilling som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV allerede i dag!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager for Quality, Processes & Network Development Daniel Høgh på 40 75 06 06.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Toyota Danmark

Toyota er en global virksomhed med fokus på at skabe bæredygtig mobilitet og en bedre fremtid for alle. Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for vores planet og arbejde for at reducere vores påvirkning på miljøet. Vi tror på at gøre verden til et bedre sted gennem innovation, bæredygtighed og kvalitet. Det er det, der driver os hver dag.

Vores værdier er grundlaget for alt, hvad vi gør, og er baseret på to grundlæggende principper: respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Disse principper afspejles i vores måde at arbejde på og vores tilgang til innovation og udvikling.

Vi tror på, at forskellighed er en styrke, og vi arbejder aktivt på at fremme et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere kan trives og bidrage til vores succes, og hvor alle kan føle sig velkomne og respekteret. Vi mener, at det er vores ansvar at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives og kan udvikle sig, uanset deres baggrund, køn, seksuelle orientering, race eller religion.

Så hvis du leder efter en virksomhed, der er drevet af innovation, kvalitet og bæredygtighed, og hvor du vil blive værdsat for din mangfoldighed og unikke perspektiv, så er Toyota det rette sted for dig!

Senior Specialist, Network Development

Læs opslaget og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her