1. Om Toyota
 2. Toyota i Danmark 2024
 3. Karriere i Toyota
 4. Senior Financial Controller

Senior Financial Controller

Er du klar til at sætte dit præg på finansverdenen inden for en af bilindustriens mest anerkendte virksomheder? Toyota Danmark byder dig velkommen til en unik mulighed, hvor din ekspertise som Senior Financial Controller vil bidrage til visionen om at skabe 'Mobility for All' og missionen om 'Happiness for All'.

Vær en nøglespiller i Toyotas finansielle landskab. 

I denne centrale rolle i Finance & Accounting-teamet bliver du en væsentlig bidragsyder og en drivende kraft inden for dine ansvarsområder. Dit bidrag vil være afgørende og bidrage til at skabe merværdi i tæt samarbejde med andre afdelinger med det overordnede formål at forbedre virksomhedens finansielle præstation og understøtte operationelle såvel som strategiske målsætninger.

Som Senior Financial Controller vil du blandt andet være ansvarlig for monitorering af finansiel business performance, tæt opfølgning og årsagsforklaringer, samt drive din del af budget- og estimatprocessen. Derudover vil du også være 'window person' i forhold til compliance, hvor Toyota Danmark er underlagt SOX-reglerne.

 

Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

 • Månedsafslutning, inklusive planlægning, udførelse og sign-off.
 • Cost Controlling, herunder tæt opfølgning med ansvarlige for cost centre og månedlige executive summaries til ledelsen.
 • Cash management, herunder månedlige cash flow forecasts.
 • Sikring af compliance med SOX og driving af audits i forbindelse med interne kontroller.
 • Tæt samarbejde med eksterne revisorer i forbindelse med eksternt årsregnskab og revision.
 • Corporate tax og Transfer Pricing.
 • Business partner for Lexus Copenhagen (internt regnskab og financial controlling).

Du vil arbejde tæt sammen med Finance & Accounting Manager, som du også refererer direkte til. Du bliver en del af et team på i alt fem personer plus vores SSC i Polen, hvor samarbejde og succes går hånd i hånd.

 

Hvem er du? 

Vi søger en engageret og initiativrig person med en vedholdende karakter. Du er dygtig til at skabe relationer, brænder for at optimere forretningsprocesser, og du har en naturlig nysgerrighed efter, hvordan ny teknologi kan udnyttes. Med din evne til at arbejde selvstændigt og struktureret tager du proaktivt fat på opgaverne, og du sikrer, at roller og ansvar er kendte, for at levere kvalitet til tiden i tæt samarbejde med øvrige teams og afdelinger.

 

Vi forestiller os, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for økonomi, gerne HD, HA, eller cand.merc., suppleret med 3-5 års relevant erfaring, fx som Financial/Business Controller eller i en lignende stilling. Du besidder en dybdegående forståelse for økonomistyring, regnskabsprincipper og budgettering. Din ekspertise med Excel er på et avanceret niveau, og du har godt kendskab til Power BI samt erfaring med ERP/forecast-systemer, hvor vi hos Toyota Danmark bruger Oracle ERP og Adaptive Planning. Du finder det naturligt at optimere processer og gøre arbejdsgange enklere for alle – det kalder Toyota for 'Kaizen'. Flydende dansk og engelsk i både skrift og tale er essentielt for rollen.

 

Vi tilbyder:

 • En central position i et dynamisk team, hvor din ekspertise værdsættes og anerkendes.
 • Muligheden for at være en del af Toyotas vision om 'Mobility for All', hvor vi er i fuld færd med en spændende transformationsproces.
 • En omfattende introduktion og on-boarding proces, hvor du vil blive klædt grundigt på til at tage ansvar for dine opgaver.

Som en del af Toyota Danmarks hovedkontor i Søborg vil du blive mødt med store ambitioner og en kultur, der er forankret i Toyotas fem kerneværdier: "Curiosity, Collaboration, Coaching, Creativity og Courage".

 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kompetent A/S ved Partner Louise Koldborg på mobil 2060 2350. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Om Toyota Danmark

Toyota er et af verdens største bilbrands med en klar vision om at gøre flest mulige mennesker mobile, med mindst muligt aftryk på vores klode. Vi er en dynamisk og værdibaseret virksomhed med en ambitiøs vækststrategi og en unik servicekultur. Vi har haft stor succes i mange år, og Toyota er derfor et af de mærker, der får flest biler på vejene i Danmark. Samtidig kan vi prale af, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse, når det kommer til kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Hos Toyota Danmark A/S vil du blive en del af et passioneret og succesfuldt team af dygtige kollegaer på vores hovedkontor i Søborg. Vi ønsker at skabe den bedste og mest inkluderende arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor alle, uanset alder, køn, seksuel orientering, kultur, race, etnicitet eller handicap, kan føle sig trygge ved at være sig selv. Her bliver alle respekterede, engagerede, værdsatte og i stand til at udfolde deres potentiale.

Senior Financial Controller

Læs opslaget og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her