1. Om Toyota
  2. Start Your Impossible
  3. Videoer
  4. Grænser


Team Toyota  Videoer   Mobilitet

FLYT GRÆNSER

At bryde grænser begynder med troen på dig selv 

SELV NÅR DET SER UMULIGT UD 

BEVÆG DIG

FREMAD

En ting, vi alle har til fælles med selv de bedste atleter i verden, er vores evne til at bryde grænser til det umulige. Du skal bare tro på dig selv. De troede på, at de kunne erobre sporten. Du tror måske på, at du kan ændre verden gennem videnskab eller blot at afslutte din første halvmaraton. Uanset hvilken umulig vej du vælger, kan du nå dertil. Det kræver bare mod at tage det første skridt.

Et skridt. Uendelige muligheder.

DRØMME AF 

GULD

 

At åbne døre til olympisk guld begynder med en drøm.

Ingen er født som verdensatlet. Janine Flock valgte at gøre hendes umulige muligt. Hun forestillede sig først, hvordan hun konkurerrede for sit land og foran verden, og tog derefter modet til at tage det første skridt. Nogle gange kan det føles som den sværeste del af rejsen at starte. Men når vi først samler mod, kan vi alle få vores umulige til at ske.

AFSTED

MED FOKUS

PÅ MILJØET

Mobiltet for dig og moder jord

Vi kan åbne nye døre og bryde grænser til en renere verden gennem mobilitet. Det er derfor, vi har designet Mirai, Sora-Fuel Cell Electrified Vehicle Bus og e-Palette til at køre på brint og elektrisk strøm. Så du kan blive ved med at bevæge dig mod dit eget umulige, og ånde frit ved at gøre det.

Se flere videoer