1. Om Toyota
  2. Start Your Impossible
  3. Videoer
  4. Bevægende øjeblikke


TEAM TOYOTA    VIDEOER   MOBILITET

Bevægende øjeblikke

Alle store eventyr starter med et enkelt skridt

DET UMULIGE SKER

NÅR MAN ER I BEVÆGELSE

Bevægelse er en væsentlig del af det, at være menneske. Meget af vores liv afhænger af vores mobilitet, men det kan til enhver tid blive taget fra os. Ved at frigøre den menneskelige ånds fulde potentiale gennem bevægelse og mobilitet, kan vi gøre det, der var umuligt i dag, muligt i morgen - for alle. For jo flere mennesker der bevæger sig frit og forfølger lives drømme, jo mere kan hele menneskeheden bevæge sig fremad sammen.

Bevægelse fra den du er, til den du ønsker at være.

BEVÆGELSE MOD MEDALJER

Fremad mod det umulige

Global Team Toyota-atleterne Cynthia Appiah og Zebastian Modin lod aldrig det umulige komme i vejen. Fra at overvinde tvivl og stereotyper - til at blive en bobslædekører i verdensklasse og se Paralympiske langrendsdrømme blive til virkelighed, holdt de aldrig op med at tro på, hvem de ønskede at være. Og det kan du også.

FRIHEDEN TIL BEVÆGELSE FOR ALLE.

Vi bygger en bedre verden med mobilitet

Vi tror på, at man kan frigøre menneskehedens fulde potentiale gennem mobilitet og bevægelse. Det er derfor, vi føler os forpligtet til at hjælpe folk overalt i verden med at tage skridtet mod deres drømme gennem mobilitetsteknologi. Uanset om det er at komme til danseklasse som Para-ballerina Pollyanna Hope, eller blot hjælpe dig med at bevæge dig bedre i din hverdag, så bringer vi dig, hvorend du skal hen, for at nå dit umulige.

Se flere videoer