1. Om Toyota
 2. Innovation
 3. Brændselsceller fra Toyota
 4. Brændselscelleindustrien

Toyota Fuel Cell Business Group

Toyota samarbejder med kunder, der leder efter nul-emissions-brændselscelleløsninger
Vejen frem til at gøre brint mainstream er, at øge volumen for at skabe stordriftsfordele og reducere omkostningerne. Toyota har derfor dannet en ny forretningsgruppe som gør det lettere at arbejde med partnere, så brugen af brændselsceller kan udvides.
 • En udbyder af løsninger

  Den dedikerede brændselscellekoncern, der er etableret af Toyota Motor Europe (TME), har applikationsteknik, montage- og salgsansvar. Teamet kommunikerer med eksterne partnere for at garantere optimal brug af vores brændselscellemodul i partnerens foretrukne applikation. Gruppen spiller derfor en afgørende rolle som løsningsleverandør for kunder i en række forskellige sektorer. Praktiske eksempler på denne tilgang er allerede tydelige. Vi har for nylig integreret vores brændselscelleteknologi i en række applikationer, herunder busser, lastbiler og både.

 • Knowhow om integration

  Vi fungerer også som systemintegrator med partnere for at udvikle, teste og etablere brændselscelleteknologi som en langsigtet løsning. Ikke alene stiller vi vores brændselscelleteknologi til rådighed for eksterne partnere, men vi tilbyder også vores omfattende knowhow om integration og applikationstekniske support til virksomheder i mange sektorer i hele den europæiske region.

 • Gør forretninger med branchens førende

  Vores brændselscelleteknologi integrerer individuelle højtydende brændselscellesystemrelaterede komponenter, såsom brændselscellestakken, med komponenter, der håndterer lufttilførsel, brintforsyning, køling og strømstyring i et enkelt kompakt modul. Det betyder, at vores brændselscelleteknologi kan være den rigtige nulemissionsløsning for en række partnere. Desuden tilbyder vores ingeniører fuld support til at indføre teknologien i specifikke applikationer. Dette er gennem gensidigt samarbejde, der inkorporerer tekniske og kommercielle krav, simulering og eftersalg.