1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. T-Mate

Vi skaber sikrere rejser med Toyota T-Mate

Hos Toyota ønsker vi, at alle chauffører skal opleve glæden ved at køre og føle sig trygge på samme tid. I årtier har vi været på forkant med avanceret sikkerhed og automatiseret kørselsteknologi med en mission om at reducere trafikulykker. Vores Toyota T-Mate-løsninger er designet til at give sikker, tilgængelig og bekvem support, der er skræddersyet til hver enkelt person. Vær med, når vi går endnu længere for at skabe en sikrere fremtid for mobilitet.

Ekstra beskyttet på rejsen

Hver chauffør ønsker ro i sindet på vejen. Vores Safety Sense-funktioner, såsom vejskilteassistenten, der viser hastighedsgrænseskilte i måleren og præ-kollisionssystemet, der gør brug af sensorer, radarer og kameraer til at advare dig om farer og tilbyde bremseassistance for at undgå kollisioner. Adaptiv fartpilot justerer også din hastighed for at holde afstand til andre biler, mens vognbaneassistenten holder dig centreret i din vognbane for at gøre motorvejskørsel mere sikker. Når du er beskyttet på hver rejse, kan hver rejse være positiv.

Parker med ro i sindet

Parkering af din bil kan være forbundet med stress, men vores parkeringshjælpefunktioner gør det nemmere og sikrere. Med Toyota Teammate Advanced Park, der tilbyder automatisk styret acceleration, styring, bremsning og gearskift (modelspecifik), er manøvreringen betydeligt glattere. Og med en panoramaovervågningsskærm, der giver dig 360° udsyn over dine omgivelser, og Alarm for krydsende trafik bagved med automatisk bremsning og intelligent afstandssensor som holder øje med forhindringer, kan du undgå slag og kollisioner. 

Kør trygt på vejen

Vi ønsker, at du skal nyde hvert øjeblik bag rattet, og vores køreassistentfunktioner gør dette muligt. Blind Spot-overvågning holder dig opmærksom på omkringliggende køretøjer, så du trygt kan skifte vognbane og overhale. Og det adaptive fjernlys sikrer optimalt udsyn om natten uden at blænde bilisterne i den modsatte retning.
Fremtidsudsigterne

Der er mange flere muligheder for videreudvikling, og der vil altid være udfordringer at overvinde gennem nye og spændende innovationer. Uanset hvem du er, hvor gammel du er, eller hvor mange år du har kørt, er der en række faktorer, der kan påvirke din køreevne. Så vi udvikler banebrydende automatiseret kørsel til skiftebehovet hos føreren bag rattet med fremtidige teknologier, herunder Toyota Chauffeur og Guardian.

Ansvarsfraskrivelse

De teknologier, vi henviser til, fungerer under visse betingelser og inden for visse grænser. For eksempel holder Vognbaneassistenten dig centreret, hvis linjerne er kontinuerlige og tydeligt malede, men den kan også stoppe med at fungere, hvis der er et stejlt sving osv.