1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Mobility Show

Fremtidens mobilitetskoncepter

Hos Toyota er vi altid i front med innovation og konstant på udkig efter nye muligheder. Nu går vi igen ud over forventningerne med en ny vision for biler. Ved Japan Mobility Show 2023 præsenterede vi vores nyeste konceptbiler og idéer. Fra et motorcykel-inspireret cockpit til en elbil til månen. Vær med, mens vi fortsætter med at stræbe efter stadigt bedre mobilitet.

Legenden fortsætter

Det elektriske Land Cruiser Se-koncept tager Toyota-legenden et skridt videre. Denne konceptmodel har større holdbarhed og bedre håndtering end sine forgængere. Samt forbløffende ro på vejen, høj drejningsmoment og kørepræstationer samt en tre-rækker kabine for optimal plads.

Vision for fremgang

En pickup uden udstødningsrør. Velegnet både til bymiljøer og landdistrikter. EPU-konceptet forener elektrisk kraft med fleksibel funktionalitet. To-rækkers kabine og udvideligt lastrum, ideelt til livsnydere og eventyrere. Tilgodeser alle former for hobbyer og livsstilarter, fra surfing til roadtrips.

En kosmisk BEV

Der er ingen grænser for vores ingeniørarbejde. Det ligger også uden for denne klode.

Designet til kørsel på månen. Tackler stenblokke på op til 50 cm høje og klatrer stejle 25° skråninger. Transformerer landskabet for måne- og rumforskning. Et lille skridt bliver til et kæmpe spring.

Fremtiden i alles hænder.

Ny og intuitiv. NEO Steer er et fuldt håndbetjent rat. Cockpittet genopfinder rattet så det ligner et motorcykelstyr, og integrerer funktionerne fra speeder- og bremsepedaler for lettere tilgængelighed. Det er fremskridt, drevet af troen på, at det bedre venter forude.

Bymæssig alsidighed

Designet til byområder er dette nye elektriske kompakte koncept perfekt til små virksomheder, shuttle-tjenester og firmaer til levering af gods på de sidste, korte strækninger. Med et modulært gulvdesign og tilpasselig software kan varevognen konfigureres som en mobil butik ved at installere hylder til produktvisning, som en minibus ved at installere ekstra sæder eller som et personligt køretøj ved at tilpasse alt til ejerens smag og behov.

Lad os ændre fremtiden for biler

På Japan Mobility Show 2023 viste vi nye teknologier, der gør det muligt for førere at styre køretøjer uden speeder eller bremsepedaler, herunder fra stående position eller kørestol.

Eksisterende koncepter for fremtidens biler

Dette er et hurtigt overblik over det transformative arbejde, der er i gang. Men hver innovation tæller med i vores bredere mission om at revolutionere fremtiden for biler. For at lære mere om den fremadskuende teknologi, design og ingeniørkunst, der driver denne mission, besøg Toyotas globale nyhedsside (Opens in new window). Sammen kan vi gå længere for at skabe en bedre fremtid for mobilitet.
* Biler kan stadig have emissioner på andre stadier af deres livscyklus, f.eks. ved deres fremstilling, vedligeholdelse eller endt levetid.