1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Kundeservice

Service ud over det sædvanlige

Dit lokale Toyota-værksted vil altid gå ud over det sædvanlige for at give dig den bedste service. Det betyder et gratis visuelt sundhedstjek, gennemsigtige priser og kun brug af originale dele. De vil gøre, hvad der skal til for at tage bedst muligt vare på dig og din Toyota.

Toyota Relax

Slap af, vi tager os af din Toyota! Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.
Mere om Relax (Opens in new window)

Toyota-uddannede ekspertteknikere

Den stadig mere avancerede teknologi i din Toyota kræver dygtiere og dygtige teknikere. Da ingen kender din Toyota bedre end vores Toyota-uddannede teknikere, hvem er så bedre til at levere den bedst mulige service?
Læs mere (Opens in new window)

Toyota Originaldele

For at holde din Toyota kørende problemfrit – og hjælpe med at bevare dens gensalgsværdi, monterer vi kun originale Toyota-dele af den gode grund, at de er de eneste dele, der er specifikt designet til dit køretøj.
Læs mere (Opens in new window)

Danmarks bedste kundeservice

Toyota er i 2024, og for 22. år i træk, kåret til at have den bedste kundeservice. Toyota-bilejere er dermed de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet. Det viser tal fra Loyalty Groups Autoindex. Det er vi stolte over, og vi takker alle vores kunder for den store tillid til Toyota som billeverandør.
Læs mere (Opens in new window)

Gratis visuelt sundhedstjek

Når du indleverer din Toyota til service eller syn, tjekker vi med det samme, om der er noget, der kræver opmærksomhed. Hvis der er, forklarer vi det enkelt, klart og med det samme, før vi udfører noget arbejde.
Book service (Opens in new window)

Sælg din brugte bil eller få en byttepris

Du kan sælge din brugte bil til os, uanset mærke. Uanset alder og stand lover vi at tilbyde en fair pris. Du kan også forhøre dig om en byttepris, hvis du ønsker en ny, opdateret Toyota.

 

Få en byttepris (Opens in new window)
*Betingelser og vilkår gælder. Kontakt din forhandler for mere information.