1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Kenshiki

Kenshiki: Hvor fremtiden begynder

Velkommen til Kenshiki, hvor vi inviterer de europæiske medier til at dele vores vision for fremtidens mobilitet. Hvert år byder på en verden af nye muligheder. Så kom og vær med, lad os gå videre sammen.

Mobilitet for alle

Vi mener, at alle fortjener adgang til de muligheder, mobilitet giver. Uanset hvor de bor, deres alder eller evner. Mobilitet er for alle, og begrænses ikke kun til de få.

Hvert skridt tæller

Vi har en mission om at opnå fuld CO2-neutralitet i Europa inden 2040*. Ja, det er lidt vej endnu, men vi vil nå dertil skridt for skridt gennem en multiteknologisk tilgang, der giver Toyota-ejere en række køretøjer med lave eller ingen udstødningsemissioner* – fra hybrid til plug-in hybrid til brint og fuldt batterielektrisk.
Mere om Toyotas drivlinjer (Opens in new window)

Optimismen hviler aldrig

Vi var de første til at pionere hybridteknologi, men vi stoppede ikke der. I dag accelererer vi vores tilbud af batterielektriske køretøjer til kunder med næste generation af løsninger inden for batterielektrisk mobilitet, som vil være mere tilgængelige og med endnu bedre rækkevidde.

Som altid kan vi ikke vente med at se, hvad der kommer næste gang.

I år på Kenshiki tager vi endnu et spændende skridt fremad, når vi afslører vores spændende nye fuldt elektriske koncepter: Toyota Urban SUV Concept, Toyota Sport Crossover Concept, Toyota FT-Se og Toyota FT-3e.
Kenshiki er mere end blot visning af koncepter. Det er også stedet, hvor vores branche kan se rigtige modeller, som er klar til at komme i showrooms inden for de næste 12-36 måneder. En flerstrenget tilgang til fremtidens biler.

Elektriske konceptbiler i showroom

* Biler kan stadig have emissioner på andre stadier af deres livscyklus, f.eks. ved deres fremstilling, vedligeholdelse eller ved endt levetid.