1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Digital brugeroplevelse

Toyotas digitale brugeroplevelse

Vi går altid videre for at få det til at føles så intuitivt som muligt at køre Toyota. Ved hjælp af forbundne, digitale tjenester kan vi integrere din smartphone problemfrit i dit køreliv for at gøre hver tur glattere og sjovere. Opdag, hvordan vi altid innoverer for at give dig den bedst mulige køreoplevelse.

Fuld kontrol lige ved hånden

Med MyToyota-appen kan du opleve den ultimative forbundne køreoplevelse. Dens fjernbetjeningsfunktioner giver dig mulighed for at indstille temperaturen på din bil og planlægge opladning direkte fra din smartphone.

Du kan endda sænke dit brændstofforbrug med Hybrid Coaching, som giver nyttig feedback om din kørestil og tips til, hvordan du bliver mere effektiv. Og med Find min bil kan du nemt tjekke placeringen af din parkerede bil og dele den med dine kontakter.

Nøglen til eventyr*

Takket være Toyotas Smart Digital Key behøver du ikke længere en fysisk nøgle fra dag til dag. Med MyToyota-appen og en Bluetooth-forbindelse kan du nemt låse din bil op inden for 10 meter fra den, starte motoren og være på vej med et par enkle klik. Du kan endda dele mobilnøglen med op til fire ekstra førere, så det er nemmere for flere personer at dele adgangen til bilen, når det er nødvendigt.

*Smart Digital Key introduktion forventes i 2024. Funktionstilgængelighed, prøvebetingelser og køretøjsspecifikation kan variere mellem modeller, kvaliteter og afhængigt af markedets tilgængelighed.

 

Naviger til dit soundtrack

Hold forbindelsen, og få underholdning på farten med Toyotas Smart Connect multimediesystem. Det har et indbygget navigationssystem, der holder dig opmærksom på eventuelle forstyrrelser på din rejse med live trafikopdateringer, navigation i realtid og advarsler om fotofælder. Derudover kan du nemt afspille musik og få adgang til apps via dit instrumentbræt ved at forbinde din smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto. Den sværeste del er at vælge, hvilken afspilningsliste der skal sættes på.

Styrken til at gå videre

Ladeløsning derhjemme hjælper dig med at frigøre potentialet i din plug-in hybrid eller batteridrevne Toyota. For når du starter hver rejse med en fuld opladning, kan du rejse længere og nyde mere af det, du elsker. En ladeboks er ikke kun hurtig og nem at få installeret derhjemme, men den giver dig også friheden til at planlægge hver opladning inde fra bilen eller via MyToyota-appen. Dette giver dig mulighed for at vælge de mest omkostningseffektive tidspunkter at oplade og sikre, at din Toyota altid er klar, når du er.
Læs om Ladeløsning fra Norlys (Opens in new window)