1. Nye biler

Vær forberedt på alt i livet

Kraftfuldt design og en forbedret køreposition. Toyota Yaris Cross giver ægte SUV-attitude i en kompakt skala.

Altid på farten

Med en højere køreposition giver den kompakte Yaris Cross dig selvtillid til at tackle byen på dine egne betingelser. Med intelligent firehjulstræk og et rummeligt og alsidigt interiør, der kan tackle hverdagens behov, kan Yaris Cross klare alle dine krav.

Giver kontrol til enhver situation

Med den unikke kombination af hybrid og intelligent firehjulstræk vil du føle dig ustoppelig i Yaris Cross. Dens selvopladende hybridsystem leverer ydeevne og effektivitet, der er uovertruffen i sin klasse, mens AWD-i giver betryggende kontrol til hverdagskørsel og glatte overflader.

Plads der er tilpasset til dig

Uanset om du har brug for en hjælpende hånd til at shoppe eller mere plads til dine fritidsaktiviteter, er Yaris Cross fyldt med innovative løsninger. En el-bagklap m. håndfri betjening giver støtte, når dine hænder er fulde, mens 40:20:40 sammenklappelige sæder og et fleksibelt smart baggagerum, giver øget plads tilpasset dine behov.

Masser af selvtillid på vejen

Den helt nye Yaris Cross kombinerer det smarte ved en lille bil med alt det praktiske fra en stor bil. Fra en høj siddeposition i en rummelig kabine kan du nyde godt af det gode udsyn, der normalt er forbeholdt en langt større SUV.

Toyota Yaris Cross 

 • Fantastisk ydeevne og imponerende effektivitet betyder, at du hverken skal gå på kompromis med forbrug eller motorkraft. Det intelligente firehjulstræk (AWD-i) giver dig mulighed for at vælge Terræn- og Sne-tilstand, så du altid kan komme frem under selv vanskelige forhold.
 • Det handler om kraft og kontrol. Med den unikke kombination af hybridteknologi og intelligent firehjulstræk (AWD-i*) er du godt kørende i din nye Yaris Cross. Yaris Cross er udviklet på vores helt nye TNGA-platform, hvilket gør den stabil og dynamisk, og dens 1.5 liters hybridsystem med automatgear gør bykørsel til en leg.

  *Ekstraudstyr

 • Yaris Cross gør livet enkelt med vores mest avancerede multimedier og tilslutningsmuligheder nogensinde. Toyota Smart Connects 9" touchscreen* med høj opløsning er ikke blot intuitivt at bruge, men tilsluttet navigation med trafikinfo i realtid, og advarsler om automatisk fartkontrol gør turen nemmere. 

  *Ekstraudstyr
Eksklusivt interiør
Affjedring og alufælge
Sporty interiør
Stilfuldt interiør
Bag diffuser

Eksklusivt interiør

Den nydesignede frontgrill kommer med varmestempling og mesh-design for ekstra sporty stil.

Affjedring og alufælge

Den nye Yaris Cross GR SPORT's 18" bearbejdede alufælge tilbyder forbedret stil og forbedret affjedringstuning.

Sporty interiør

Yaris Cross GR SPORT har specielle forsæder, der har et nyt materiale med røde syninger og GR SPORT-logo på nakkestøtten.

Stilfuldt interiør

Indvendigt har Yaris Cross GR SPORT en attraktiv kabine med GR SPORT-logo på rattet og kombimeteret. Subtil GR SPORT-styling ses også i de røde syninger på rattet og geardækslet.

Bag diffuser

Ikonisk GR SPORT-stil kan endda ses bag på bilen. Et nyt diffusordesign bagtil fremkalder et helt energisk og sporty look.

Toyota Yaris Cross – fås nu i GR SPORT

Din yndlingsbil fås nu i sporty, enestående stil. Yaris Cross GR SPORT slutter sig til den ikoniske Toyota Yaris-serie med forbedret styling og affjedring for endnu større ydeevne og følelse.

Er du klar? Vælg din variant og motor

Vælg din variant

2 Muligheder

 • Yaris Cross - Active - SUV

  Yaris Cross Active

  Hybrid
  SUV
  • +
   16" alufælge (10-eget)
  • +
   Regnsensor
  • +
   Smart Entry & Start System

  Vælg din motor


  kr. 301.990

  aut. gear | 4x2
 • Yaris Cross - Style - SUV

  Yaris Cross Style

  Hybrid
  SUV
  • +
   17" bitone mørkegrå alufælge (5-dobbelteget)
  • +
   Panorama glastag
  • +
   Sidespejle, automatisk foldbare

  Vælg din motor


  kr. 319.990

  aut. gear | 4x2

Altid forbundet, aldrig slået ud af kurs

Kør godt og sikkert med Toyota Smart Connect multimediesystem. Stream playlister, besvar opkald og hold styr på navigationen uden at fjerne fokus fra vejen.
 • Bliv tilsluttet, og kør derudaf En ny 9" HD-touchskærm og et 10" head up-display giver dig vigtige oplysninger i øjehøjde, og samtidig kan du holde fokus på vejen og køre sikrere. Du har adgang til de vigtigste informationer samt trådløs smartphoneintegration, inklusive Apple Carplay og Android Auto, din favoritmusik og meget mere.
 • Stressløs kørsel Toyota Smart Connect fjerner stressen på enhver tur. Det smarte cloud-navigationssystem med trafikoplysninger i realtid giver dig advarsler om eventuelle ulykker. ATK kameraer plus live trafiknavigation og online kortopdateringer betyder, at din køretur føles nemmere end nogensinde før.
 • I sync med livet Uanset, hvor du skal hen, hjælper Toyotas Remote Control service dig med at bevare kontrollen over din Yaris Cross. Indstil temperaturen i bilens kabine, lås dørene eller luk bilens døre op eller tænd for lyset - alt med MyToyota appen. Alle funktioner ligger lige for hånden.

Dine køreture bliver mere sikre med Toyota T-mate

Yaris Cross er udstyret med T-Mate, der er din værdifulde co-driver og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. Med T-Mate er du altid i sikre hænder. Nedenfor kan du få et overblik over højdepunkterne. Se det komplette omfang af T-Mate til Yaris Cross i bilkonfiguratoren.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Full-Range Adaptiv fartpilot (ACC)

  Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

 • Blind Spot-overvågning (BSM)

  Vores Blind Spot-overvågningssystem advarer føreren om køretøjer, som føreren muligvis ikke har set i sidespejlene. Det er især en fordel i forbindelse med overhalinger (standard- eller ekstraudstyr afhænger af variant).

 • Toyota Smart Connect – Trafikinformation

  Dette system advarer føreren om lokale farer, såsom ulykker foran på vejen eller glatte overflader. Systemet indsamler oplysninger fra andre chauffører og vise advarsler på køretøjets multimedieskærm. Afhængig af typen af multimediesystemet, kan potentielle farer også rapporteres, hvilket bidrager til en generel forbedring af trafiksikkerheden.

 • Alarm for krydsende trafik bagved bilen med automatisk bremsning (RCTAB)

  Dette system registrerer køretøjer, som kommer fra venstre eller højre side, når du bakker ud af en parkeringsplads. Systemet advarer dig om og aktiverer bilens bremser for at forsøge at undgå en kollision.

 • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

  Dette system advarer føreren, hvis der efterlades passagerer eller genstande på bagsædet. Funktionen udløser en advarsel i det digitale multiinformationsdisplay. Alt efter model vil bilens havariblink blinke, og der vil lyde et udvendigt akustisk signal, når bilen er blevet låst.

Yaris Cross galleri

 

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Privatleasing af Yaris Cross

Attraktiv privatleasing med lav førstegangsydelse af fx Yaris Cross Hybrid Active Technology:
4.199 kr. pr. måned / førstegangsydelse 4.999 kr.*

Yaris Cross

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om den smarte model.
Udforsk bilen
anmeldelser


Hvad siger brugerne?