1. Nye biler
  2. Toyota bZ4X reservation

En rejse ud over det sædvanlige. Mød Toyota bZ4X

OPLEV DEN NYE TOYOTA bZ4X

Med sin innovation, gode økonomi og dynamiske SUV-design markerer den eldrevne Toyota bZ4X sig der, hvor det virkeligt gælder. Med sine robuste og flotte proportioner, køreegenskaber i særklasse med firehjulstræk og en imponerende rækkevidde vil Toyota bZ4X bringe dig sikkert frem til din destination. Gå skridtet videre med eldrift, og nyd en helt ny køreoplevelse i denne innovative, eldrevne SUV.

online showroom

Virtuelt showroom

Se modellen i vores virtuelle showroom

Forbind online

Angiv dit navn og telefonnummer for at starte oplevelsen. Du kan vælge at forbinde med det samme eller booke en aftale på din foretrukne dato.

Oplev bilen

En af vores eksperter vil forbinde dig med vores virtuelle showroom. Du vil se bilen live, men vores ekspert vil ikke se dig.

En helt ny oplevelse

Nyd den interaktive oplevelse! Vores ekspert giver dig en live gennemgang af bilen, svare på spørgmål og hjælpe dig videre.

Mere om bZ4X

Enestående køreeegenskaber

Få en af klassens bedste præstationer ved eldrift med Toyota bZ4X, der kører helt uden emissioner. Bilen er meget hurtigtreagerende og accelererer og trækker, når du har brug for det. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri, der gør den utroligt stabil og giver den fremragende køreegenskaber. Ved at trykke på knappen til kørsel med én pedal bliver regenerering af bremseenergi boostet, og du kan accelerere og decelerere udelukkende ved at bruge speederen.

Batterieffektivitet i topklasse

Med næsten 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 450 km på en enkelt fuld opladning – og det er med nul emissioner. Takket være innovativ forskning i batteriers ydeevne kan batteriet i Toyota bZ4X give en af klassens mest pålidelige batterier til al slags vejr. Rækkevidden kan maksimeres med et solcelletag, der fås som tilvalg. Toyotas velkendte kvalitet er din garant for batteriets pålidelighed. 

 

Sikkerhed, du kan stole på

Toyota bZ4X rummer omfattende sikkerhedsudstyr, hvor end du skal hen. Der vil blive passet godt på dig med en række sikkerhedsudstyr inklusive den nyeste Toyota Safety Sense teknologi med features som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). Nyd godt af maksimal sikkerhed både ved bykørsel og offroad med Toyota bZ4X.

Intelligent opkoblet cockpit

Oplev et univers af multimedier og onlinefunktioner. Med en ekstra stor 12” touchscreen, avanceret stemmegenkendelse og nem smartphoneintegration vil du opleve, at det er super intuitivt at anvende Toyota Smart Connect, som altid er opdateret takket være den cloudbaserede teknologi. MyT-appen på din smartphone hjælper dig med at holde styr på dit batteriniveau, planlægge opladninger, tjekke rejsedata eller fjernbetjene din bil – fx betjening af klimareguleringen eller låsning/oplåsning af bilens døre.

En unik stil og fremtoning

Toyota bZ4X kombinerer en elbils elegante look med et selvsikkert SUV-design. Resultatet er en innovativ elbil med fremragende køreegenskaber, der tiltrækker sig blikke, uanset hvor du kører hen i den.

Rummelig og stor kabine

Kabinen i Toyota bZ4X udgør et socialt rum, som kan nydes af alle. Bilen er skabt til at give en køreoplevelse for alle personerne i bilen. Takket være en enestående komfort og uovertrufne pladsforhold rummer bilens kabine klassens bedste benplads.

Byg din egen bZ4X

Byg din helt nye bZ4X og se prisen
Byg bil & se pris

Din batterielektriske rækkevidde

Med Toyota bZ4X behøver du aldrig at bekymre dig om rækkevidden. Den fremragende batterikapacitet kan levere over 450 kilometers komfortabel kørsel, uanset hvor du skal hen. 

Din opladningstid

Uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten, er opladning nemt og bekvemt. Med Toyota bZ4x får du fordelene fra elbilen, som nul emissioner og lavere driftsomkostninger. 

Dine opladningsmuligheder

Offentlige ladestandere

Det er nemt at finde offentligt tilgængelige lynladestationer ved hjælp af søgefunktionen i MyT-appen, når du skal foretage en lynopladning. Der er perfekt kompatibilitet med disse højeffektive enheder takket være lynopladningskapaciteten på 150 kW. Du kan oplade batteriet i din Toyota bZ4X til 80 % på blot ca. 30 min. 

Privat Ladeboks

Disse dedikerede ladere er meget hurtigere til at oplade en elbil, end en ordinær stikkontakt. Med en hjemmelader kan du opnå en fuld opladning på 6,5 timer.

 

DERFOR BØR DU VÆLGE TOYOTA

Toyota har over 25-års erfaring med hybrid elektriske køretøjer - og kører derfor forrest mod en fuldelektrisk fremtid. Med mere end 18 millioner elektrificerede biler på vejene og op til 17 forskellige modeller at vælge imellem på verdensplan, fortsætter Toyota med at glæde kunder over hele verden. Toyotas elektrificerede køretøjer er pålidelige med stor ydeevne, takket være effektiv styring af energistrømme og den mangeårige erfaring med batteriteknologi.

Toyota batteri-elektriske køretøjer

Læs mere »

Galleri

Verdenspremiere på Toyota bZ4X

Læs artiklen her »
presse
presse

Se hvad pressen skriver

5 GRUNDE TIL AT TOYOTA’S FØRSTE ELBIL HAR VÆRET VÆRD AT VENTE PÅ

”Med 16 cm længere akselafstand end en Toyota RAV4 er der dømt limousine-agtig benplads på bagsædet.”

”Foran har Toyota skruet ned for den konservative stil i visse af hybridbilerne og op for futurismen: Her får du en stor skærm i midterkonsollen, digitale instrumenter helt ude ved foruden, som gør dem lette at aflæse.”


”Elbilsplatformen tillader et fladt gulv i kabinen og der er masser af praktiske aflæggerum.”

”På snoede bjergveje demonstrerer den også egenskaber, som kommer til gavn i hverdagen. Den er støjsvag og undervognen skjuler dygtigt, at her kommer to tons elbil farende, når du bremser eller træder på speederen.”


”Der er ingen uønskede rusken i rattet på testbilen under hård acceleration og ud ad snævre sving føles den næsten baghjulstrukket.”

Bilmagisinet - Søren Juul

Toyota laver ID.4 killer 

"Toyota, I har rent faktisk formået at hælde noget køreglæde over i den her elbil. Alt i alt ser det vel meget godt ud for Toyota."

"Det, der er interessant ved den bil her, er, at Toyota siger, at det er den mest offroad-kapable elektriske SUV på markedet overhovedet."

"Konklusionen er, at jeg er fuld af forventning. Opturen var bilens køreegenskaber. Den ligger virkelig godt på vejen samtidig med, at den er virkelig komfortabel."

Kuffert og kørehandsker - Henrik Dreboldt 

Første indtryk af Toyotas nye elbil, bZ4X

”Og så tænker du måske; kan Toyota overhovedet finde ud af det der med batterier? Ja, det er jeg ikke så nervøs for. I mere end 25 år har Toyota jo udviklet og forsket i batteriteknologi i forbindelse med deres hybridlinje, og det er jo gået meget godt."

"Den kan hurtiglade med op til 150kW, og helt i klimaets ånd, så er det selvfølgelig muligt at udstyre din bZ4x med solceller på taget. Det skulle kunne generere strøm til omkring 1.800 kilometers kørsel om året - de rigtige steder, vel at mærke."

"Jeg synes, køreoplevelsen er god i den her bZ4X. Den er meget let at køre, den føles mindre at køre sådan rent størrelsesmæssigt. Jeg vil næsten driste mig til at sige, at den kører lidt frisk og sporty."

Biltesteren - Kim Middelhede

 

Toyotas elbil trives fint i terræn

”På asfaltvejene fra Sitges og op i bjergene fører bZ4X sig selvsikkert frem, som havde Toyota bygget elbiler i årevis. Affjedringen håndterer testbilens to ton så godt, at den ikke føles kluntet i sving eller optræder ukomfortabel. Med 218 hk er den tilmed kvik i optrækket.”

”At bZ4X tilmed er støjsvag og udstyret med, efter Toyota-standard, nærmest futuristisk kabine med en stor, flot skærm i midten, mange aflæggerum, pæn finish og meget bagsædeplads efterlader plusser i karakterbogen.”

”Følelsen af robust elbil underbygges af en banebrydende garanti: Batteriet er udviklet med en målsætning om at tilbyde 90 pct. kapacitet efter ti år/ 240.000 km, men Toyota garanterer dog 70 pct. kapacitet efter ti år eller op til 1 mio. (!) km - HVIS man altså svinger forbi forhandleren til et årligt helbredstjek på bilen.”

Børsen - Søren Juul

 

Sådan vil Toyota skille sig ud: Nu skal elbilen også være rustet til en tur ud i naturen

”Med den nye bil understreger Toyota sit firehjulstrukne gen, og bilen er klimasikker nok til at kunne køre i op til 50 cm dybt vand.”

”Indtrykket her er en uhyre solid bil, der hverken knirker eller vrider, når den bliver presset.”

”På et punkt skiller Toyotaen sig ud fra de elektriske mainstreambiler, og det gælder garantien på 1 mio. km eller 10 år på batteriet. Er kapaciteten under 70 pct., træder garantien i kraft, og Toyota lover at skifte så tilpas mange celler, at batteriet igen er i god form.”

Jyllands-Posten - Jens Høy 

signup

START DIN EGEN REJSE ’BEYOND ZERO’


Gå ikke glip af nyheder om bZ4X. Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev herunder.

tilmeld


Tilmeld dig her