1. Nye biler
  2. Overblik

Skift variant

Proace Verso COMBI 8P

Lang 4-dørs

Proace Verso - COMBI 8P - Lang 4-dørs
Carioca Yellow

Starter fra

609900.0

Motor

2.0L Diesel 20D3 (180 HK)

Garanti

3 år / 100.000 km.

Proace Verso - COMBI 8P - Lang 4-dørs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
609900.0
(inkl. moms)
13.3 km/l

Brændstofforbrug

197 g/km

CO2-udledning

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.


Proace Verso Galleri

Udforsk med 360°

  • Suveræn kørekomfort gør livet lidt lettere

    Rummelig, praktisk og komfortabel som en personbil. Proace Verso fortsætter Toyotas tradition for fleksible minibusser, der kan indrettes til en bred vifte af formål. Toyotas fokus på alle detaljer kommer til udtryk i en suveræn kørekomfort. Hertil kommer eksklusivt interiør og højt udstyrsniveau til glæde for både fører og passagerer

  • Kraftfuld og økonomisk

    Proace Verso tilbydes med et bredt program af dieselmotorer og gearkasse, så der også er en perfekt kombination til dit behov. Vælg mellem tre størrelser dieselmotorer på henholdsvis 120, 144 og 177 hk. Hertil kommer to gearkasser, nemlig 6-trins manuel gearkasse og automatgearkasse.

  • Sikkerhed i centrum

    Proace Verso kendeteegens af et meget højt sikkerhedsniveau. Et eksempel er Toyota Safety Sense, som integrerer flere sikkerhedsteknologier i et avanceret samspil. Toyota Safety Sense er standard i Family og VIP, der indeholde Adaptive Cruise Control og Pre-Collision System.

Fuld skærm Luk
Træk for at dreje bilen Træk for at dreje bilen

Tag et kig nærmere

Se alle detaljerne der gør Proace Verso så speciel.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Proace Verso.
Se specifikationer