1. Nye biler
 2. Overblik

Proace City Electric BASE+

Medium/En skydedør

Toyota Proace City
Icy White

Starter fra

Fra 284900.0 (ekskl. moms)

Motor

50 kWh (136 hk)

Garanti

3 år / 100.000 km.

Toyota Proace City

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
Fra 284900.0 (ekskl. moms)
(ekskl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

Udforsk i 360°

 • Design

  Designet med dig i fokus

  Med Proace City Electric får du et valg mellem tre karrosserityper, en kort og lang akselafstand og et valg mellem fire eller fem døre. Proace City Electric designet til din næste opgave.

 • Nul emissioner

  Proace City Electric kombinerer alsidigheden ved Proace City med efektiviteten ved en batteridrevet drivlinje med nul emissioner. Uanset om du kører med vigtige kunder eller har familien med i bilen, vil du opleve en utroligt stor feksibilitet med Proace City Electric, når du kører bykørsel. Uanset om du har ærinder i byen eller skal på oplevelse ud af byen, så vil du altid opleve en fantastisk ro i kabinen samt en solid rækkevidde på op til 280 km.

 • Omfattende sikkerhed på alle køreture

  Sikkerheden er essentiel, når man kører med andre mennesker. Hos Toyota ser vi sikkerhed som noget, man ikke går på kompromis med.

Fullscreen Close

Galleri

Se de detaljer, som gør Proace City Electric helt speciel. 

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Proace City Electric.
Se specifikationer