1. Nye biler
  2. Ny GR86

Den nye GR86

Få føling med vejen igen
Lad os præsentere den helt nye GR86; din nøgle til det spændende GR-univers.

Den bærer DNA’et fra ikoniske Toyota-sportsvogne inklusive 2000GT’eren og AE86’eren i sig. GR86’eren er en af de nyeste af sin slags. Bilen reagerer omgående, er agil og inddragende. Dens design er påvirket direkte af vores motorsportsekspertise, der har en enestående evne til at fokusere på det, der virkelig betyder noget: rendyrket køreglæde.

Er du klar til at få føling med vejen igen?

Flere muskler, større smil

GR86’eren har taget alt det, der gjorde GT86’eren så sjov at køre i, og har givet det hele et nøk mere. Bilen fremstår elegant og sofistikeret, og det coupéformede karrosseri er sammensat af et materialemiks letvægtsmaterialer som fx et aluminiumstag, og samtidig har bilen en motorsportsinspireret aerodynamik, der giver den klassens bedste køreegenskaber og stabilitet. I kombination med en ny letvægts boksermotor med 2,4-liters slagvolumen kan GR86 garantere præstationer, der både vil give dig hjertebanken og et bredt smil.

Analoge sensationer i en digital verden

I en GR86 får føreren en sportsvogn, der er tro mod bilens frontmotor og baghjulstræk. Ud over en perfekt vægtfordeling har bilen et lavt tyngdepunkt, hvilket giver bilen bedre køreegenskaber i sving, mens krængningsstabiliteten samtidig er øget med 50% sammenlignet med forgængeren.

Resultatet?

Skarpere køreegenskaber, en bedre reaktion fra styretøjet og endnu mere køreglæde, hvor alle dine kørselshandlinger og hver en nuance på vejen vil skabe en fest for dine sanser.

GR86 galleri

Den helt nye GR86 var aktiv på den populære Goodwood Festival of Speed. Se mere af bilens dynamiske fremtræden i galleriet.

signup

VÆR DEN FØRSTE I FØRERSÆDET

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder, og vær blandt de første til at få nyheder og opdateringer om den helt nye GR86.