1. Nye biler
  2. Corolla Cross

Oplev den nye Corolla Cross

Nyt medlem af familien
Velkommen til den helt nye Corolla Cross Hybrid.

Verdens første Corolla Cross SUV introducerer en ny og kraftfuld karrosseriform til verdens bedst sælgende model.

Den kombinerer de praktiske egenskaber ved en rummelig SUV med en høj siddeposition med vores mest avancerede hybrid- og sikkerhedsteknologier til dato. Corolla Cross har alt det, du har behov for i hverdagen.

Er du klar til et helt nyt medlem af familien? Hvis svaret er ja – så glæd dig til denne nye Toyota-model

Oplev sand køreglæde

Den stærke, robuste og høje Corolla Cross scorer højt på bilens praktiske egenskaber og ligner og føles på alle måder som en rigtig SUV. Store bagdørsåbninger og masser af plads ved hovedet og til benene gør det nemt at sætte sig ind i bilen og komfortabelt at køre i den, mens splitbagsædet gør bilen fleksibel, så du kan klare hverdagens små gøremål eller har plads til bagagen, når du skal af sted på tur. Her vil alle nyde køreturen.

Smil smitter

Corolla Cross giver dig som den første globale Toyota-model, der er udstyret med vores nye hybridteknologi i 5. generation, masser af grund til at være glad. En ny 2,0-liters motor med hybriddrivlinje skaber en unik kombination af power og et lavt CO2-emissionsniveau. Og takket være det intelligente firehjulstræk AWD-i, der fås som tilvalg, kan du køre selvsikkert og og med ro i sindet uanset kørselssituationen. Med en forbedret accelerationsevne, et imponerende brændstofforbrug og uden en ladestander i sigte gør Corolla Cross Hybrid enhver familietur til en sjov oplevelse.

Familievenlige features

Uanset om du skal køre ærinder eller pakke til ferieturen, så er du altid godt beskyttet og opkoblet, når du er i din Corolla Cross. Med T-Mates sikkerhedsteknologier og førerassistentsystemer i ryggen inklusive præ-kollisionssystemet og Toyota Teammate Advanced Park er sikkerheden på dine køreture standard. Og takket være en bred vifte af opkoblede funktioner i bilen – lige fra cloudbaseret navigation i realtid via en 10,5” HD-touchscreen til et 12,3” stort digitalt førercockpit – er det endda blevet sjovt at køre i skole igen.

Nye perspektiver

Med en høj køreposition og en bedre frihøjde får du et uforligneligt udsyn hele vejen rundt i en SUV, og det vil øge din selvsikkerhed bag rattet.

Uanset om du cruiser igennem byen eller ikke er på de velkendte veje, så vil du komme afslappet og roligt frem til din destination.

Masser af praktiske egenskaber

En SUV’s højere design giver plads til en mere rummelig kabine end i en traditionel hatchback- eller sedanmodel.

Ud over bedre plads til hoved og ben er SUV’ers bagagerum normalt lettere at pakke, fordi bagagerumsbunden er placeret højere oppe, og bagagerumsåbningen er stor.

Køreglæde

Med en agil, responsvillig og moderne SUV er du sikret masser af sjov bag rattet. Ofte kombinerer Toyota SUV’er som Corolla Cross hybridteknologien og firehjulstrækket, hvilket giver både dynamiske køreegenskaber og ro i sjælen i al slags vejr på dine køreture.

signup

Sæt køreglæden i forreste række