1. Nye biler
Starter fra (inkl. moms)
548990.0

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

1. Vælg motor
1. Vælg motor

1 Muligheder

1 Muligheder

2. Vælg modelvariant
2. Vælg modelvariant

3 Muligheder

3 Muligheder

Toyota Mirai

Design

Mirai er bygget på en helt ny platform med længere akselafstand, ligesom karrosseriet er blevet bredere og lavere. Det giver Mirai et lavt tyngdepunkt og sikre køreegenskaber kendetegnet af stabilitet og fast vejgreb

Kørsel

Mirai byder på næsten lydløs kørsel og suveræn komfort. Den revolutionerende brændselscelleteknologi betyder, at du kører helt uden udslip og med en rækkevidde på hele 650 km.

Innovativ teknologi

Den avancerede teknologi i Mirai er designet til at give overblik og fuld kontrol. Den knivskarpe 8” LCD-farveskærm viser hastighed, brændstofniveau og andre vigtige køreinformationer. Det, og andre avancerede teknologier, gør Mirai til et unikt køretøj.

Toyota Safety Sense

Tekonologi som læser vejen for dig. 


Automatic High Beam

Automatic High Beam giver bedre udsyn og bedre synlighed i forhold til medtrafikanter. Et kamera registrerer lyset fra modkørende biler og baglygterne fra forankørende biler samt vejbelysningens styrke. Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys.


Adaptive Cruise Control

Adaptiv fartpilot hjælper føreren med at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil. Hvis du overskrider denne minimumsafstand, nedsætter systemet din hastighed, bremserne kan blive anvendt og bremselys aktiveres.


Lane Departure Alert with Steering Control

Kameraer øverst i forruden følger vognbanemarkeringerne under kørslen. Lane Departure Alert advarer med både lyd- og lyssignal, hvis bilen begynder at forlade sin bane, og blinklyset ikke er aktiveret.


Lane Trace Assist

Lane Trace Assist bruger enten vejmarkeringerne  eller den forankørende bils kørebane til at estimere sin position på vejen.


Emergency Steering Assist på Pre-Collision System

Denne sikkerhedsteknologi forsøger at forhindre mulige kollisioner eller minimere mulige skader, hvis uheldet sker.  Emergency Steering Assist forbedre styringen i tilfælde af en potentiel kollision og Intersection Turn Assistance skaber ekstra sikkerhed i eksempelvis et vejkryds. 


Road Sign Assist

Road Sign Assist registrerer trafikskilte som fx hastighedsbegrænsning og overhaling forbudt. Skiltene gengives tydeligt i førerens synsfelt på den nye TFT-farveskærm. Systemet advarer med både lyd- og lyssignal, hvis skiltningen ikke efterkommes.

HYDROGEN FAQS

Forkert. Optankning foregår ligesom med en benzinpumpe og varer mindre end fem minutter på en brinttankstation.

Brintbiler udleder cirka den samme mængde vanddamp pr. kilometer som benzindrevne biler.

Brint betragtes i dag som en industriel råvare og er let tilgængelig fra en vifte af naturlige kilder.

Siden 2007 er priserne på brændselsceller blevet halveret. Med fortsat teknologiudvikling, forventes brændselsceller at få langt større udbredelse.

Forkert. Brinttanke er fremstillet af kulfiber og er grundigt testede. De er fuldt ud lige så sikre som andre beholdere til brændstof, herunder benzin, diesel og gas.

Forkert. Brint er i mange år blevet brugt i industrien som energiform til fx busser, gaffeltrucks, lastbiler, både og endda raketter.

Mirai

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen