1. Nye biler
  2. Sikkerhed og garanti

LAND CRUISER 150 T3

SUV 5-dørs

LAND CRUISER 150 - T3 - SUV 5-dørs
10.5 km/l
250 g/km
LAND CRUISER 150 - T3 - SUV 5-dørs
Pure White

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Toyotas sikkerhedssystem

PCS-systemet med fodgængergenkendelse benytter kamera og radar til at registrere fare for sammenstød med fodgængere. Når systemet opdager fare for sammenstød med en fodgænger, advares føreren med lyd og visuelle advarsler og nødbremsen aktiveres. Hvis føreren ikke bremser i tide, hjælper nødbremsen med at undgå et sammenstød.

Toyotas Intellegent Adaptiv fartpilot hjælper føreren med at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil. Hvis du overskrider denne minimumsafstand, nedsætter systemet din hastighed, bremserne kan blive anvendt og bremselys aktiveres. Når afstanden til den forankørende bil igen øges, vil du gradvist vende tilbage til din ønskede hastighed.

Toyota Vejhjælp

Vores biler er bygget til at levere mange års pålidelig og problemfri bilkørsel. Der kan dog være tidspunkter, hvor du har brug for hjælp, hvad enten bilen har mekaniske problemer, er involveret i en ulykke eller har et fladt dæk. Som en del af vores ansvar til en god kundeservice er din nye Toyota altid dækket af Toyota Vejhjælp i det første år. 

Toyota Vejhjælp kan benyttes i 48 europæiske lande. Vi rykker ud døgnet rundt, hvis du har brug for hjælp. Lige fra en ulykke med bilen til et fladt batteri, punktering eller hvis bilen er løbet tør for benzin.

 

Kontaktinformationer:

  • Når du er i Danmark: Ring 80 60 66 68
  • Når du er i udlandet: Ring +45 70 27 26 62
  • Generelle forespørgsler: Ring 80 60 66 68

Toyota Værksted

Ulykker kan ramme selv den mest forsigtige kører. Uanset om der er tale om mindre eller større ulykker, kan du sikkert henvende dig til Toyotas autoriserede værksteder. Vores veluddannede teknikere leverer altid en komplet reparation for at bringe din Toyota tilbage til sin oprindelige stand.

Book service her »

Byg din egen Land Cruiser

Vil du bygge din egen variant og se prisen? Prøv vores konfigurator.
Byg bil & se pris