1. Nye biler
Starter fra (inkl. moms)
kr. 552.990

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

Racerbils DNA ned til mindste detalje

GR Yaris er udviklet sammen med Toyota GAZOO Racing World Rally Team for at kunne give dig en ægte racerbilsfølelse. Optimeret undervogn, ekstra store bremser og et lettere GR-FOUR firehjulstræksystem er blot nogle af detaljerne ved GR Yaris.

Motorkraft, der når nye højder

GR Yaris har verdens mest kraftfulde trecylindrede motor, og den mindste og letteste 1.6-liters turboenhed. Motoren er med til at give bilen en højere ydeevne, gode køreegenskaber, forbedret køling og brændstofeffektivitet.

 

Designet til at yde

GR Yaris har dynamiske linjer og en atletisk profil. Motorkomponenterne er placeret lavere, hvilket gør det muligt at designe en lavere og mere dynamisk front. Her er en bil, som er lavet til alle forhold.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

1 Option

 •  
  GR Yaris - Sport - Hatchback 3-dørs

  GR Yaris Sport

  Hatchback 3-dørs
  Vælg din motor

  Benzin

  Fra

  kr. 552.990

  man. gear | 4x4

GR Yaris

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen