1. Nye biler
  2. Den helt nye Toyota C-HR
Et ikon er født
Scroll ned Skip
Et ikon er født

Den helt nye Toyota C-HR

Den modige er nu blevet endnu modigere

Udtryk dig selv med den nye Toyota C-HR. Kaster du et enkelt blik på den nye Toyota C-HR ved du, at dette er en bil, der er tro mod originalen. Men på samme tid er denne generations design tydeligvis helt sin egen. Den nye Toyota C-HR er et bevis på, at nogle regler er til for at blive brudt. Modellen er nu blevet endnu mere modig.

En bil der får opmærksomhed
En personlig køreoplevelse
Plug-in hybrid og hybrid
En pioner på vejen
Design der bryder med standarden
Banebrydende spændende og kraftfuld
Formerne på den nye Toyota C-HR understøtter bilens bevægelse. Modellens vigtige designfunktioner fremhæves af bilens præcisionsformer og de smukke, organiske detaljer. Samtidig giver stærke karakterlinjer den nye Toyota C-HR en enorm visuel effekt.

Uforglemmelig og unik

Den nye Toyota C-HR er en frygtløs udgave af den oprindelige Toyota C-HR, dog er den nydesignede model tro mod originalens DNA. Den er mere coupé-agtig og har også mere plads indvendigt. Bilens overflader skifter mellem markeret, kantet og flydende, og giver den nye model et futuristisk, og dog stadig genkendeligt billede af Toyota C-HR.

Bi-tone og farvedesign

Det nye bi-tone og farvedesign udvider det kontrastsorte tag til at omfatte bagenden af bilen, følger karosseriets kurver og fremhæver bilens udtryksfulde proportioner. Designet er frygtløst og selvsikkert og skiller sig ud lige fra starten.

Særligt designede 'flush door' håndtag

Som den allerførste Toyota, kommer den nye Toyota C-HR med smukke 'flush door' håndtag, hvilket er med til at give modellen et rent, skulpturelt design.

20" hjul

Modigt design kræver store detaljer. De maskinskårne 20" hjul giver bilen ekstra opmærksomhed.

Avanceret panoramatag

Det flotte panoramatag* er konstrueret i termisk, effektivt glas, som giver lys og plads uden uønsket varme i kabinen. *Afhænger af variant. Hør forhandler.

Oplev den helt nye
Toyota C-HR


De viste varianter kan variere fra de gældende, danske varianter. Specifikationer og udstyr kan variere fra det danske marked. Hør din forhandler. 

Intelligent teknologi
En unik køreoplevelse
Få en problemfri og personlig oplevelse med den nye Toyota C-HR's nye, intelligente teknologi. Den nye model er rig på funktioner og alligevel intuitiv. Med Android Auto og Apple CarPlay, med den særlige belysning og det fordybende surroundsound-anlæg, bliver din oplevelse endnu bedre.

12,3" multimedia touchskærm

Den helt nye 12,3-tommer touchskærm, der er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto, giver dig adgang til hele verden. Og bruger du bilens indbyggede cloud-navigation, kan du drage fordel af en helt ny geofencing-funktion som sikrer automatisk fuld elektrisk kørsel, når du kører ind i en lavemissionszone.

Digitalt informationsdisplay

Den nye Toyota C-HR kan genkende dig via din smartphone og forbereder derved dine foretrukne indstillinger som bl.a. sædeposition, og hvilke informationer, der skal vises i instrumentdisplayet, head-up displayet og på multimedie touchskærmen.

Lysstemning med 64 farver

Toyota C-HR byder på hele 64 forskellige farver, som giver dig mulighed for at tilpasse din belysning til kølige eller varme toner, afhængig af humør og tidspunkt på dagen. Faktisk kan du programmere bilen til selv at skifte mellem 24 forskellige nuancer i løbet af dagen.

Medrivende surroundsound-anlæg

Toyota C-HR GR SPORT-udgaven rummer et head-up display og JBL premium lydsystem samt en masse andet udstyr. De skræddersyede JBL-højttalere leverer fantastisk lydkvalitet. Metalgitre på diskanthøjttalere hjælper med at levere klare høje toner, mens en kraftig subwoofer supporterer bassen.

Personlig hilsen

Baglygterne på den nye Toyota C-HR byder dig velkommen før hver kørsel med et udvendigt lysdisplay. Og dine personlige indstillinger for sædeposition og display sættes automatisk.

Plug-in hybrid og hybrid-motor
Fremtiden ser fantastisk ud med et udvidet drivlinjeprogram

Den nye Toyota C-HR tilbyder forskellige typer drivlinjer, afhængig af din livsstil. Vælg mellem det bløde, responsive hybridsystem eller det nye dobbelte DNA plug-in hybrid-system, som fusionerer den dynamiske ydeevne fra hybrid med ægte el-kapacitet.

Plug-in hybrid

Bedst i klassen! Den 2.0-liter store plug-in hybridmotor har dobbelt DNA og tilbyder en gnidningsløs helelektrisk kørsel til dagligt brug, og effektiv hybrid-elektrisk ydeevne ved længere kørsel. 

Hybrid

Femte generations hybrid-system er mere elektrisk end nogensinde før. 1.8- og 2.0-liters Hybridmotor  – leverer endnu bedre ydeevne og kørsel med lavt brændstofforbrug. 

Bedst i klassen! Den 2.0-liter store plug-in hybridmotor har dobbelt DNA og tilbyder en gnidningsløs helelektrisk kørsel til dagligt brug, og effektiv hybrid-elektrisk ydeevne ved længere kørsel. 

Drivlinje
2.0-liters PHEV
Elektrisk rækkevidde
66 km EV rækkevidde*
Ydeevne
Dynamisk 220hk
lavemissioner
19g/km CO2

Femte generations hybrid-system er mere elektrisk end nogensinde før. 1.8- og 2.0-liters Hybridmotor  – leverer endnu bedre ydeevne og kørsel med lavt brændstofforbrug. 

Drivlinje
2.0-liters HEV AWD-i
Ydeevne
Dynamisk 200hk
Lavemissioner
112g/km CO2
Elektrisk power: Svar på dine spørgsmål

Hybrid- og plug-in hybrid-biler bruger næsten ens teknologi, men der er alligevel væsentlige forskelle. Begge typer skifter problemfrit mellem to strømkilder: en effektiv benzinmotor og et hybriddrevet batteri. Men plug-in hybridbiler har et større, genopladeligt batteri, som giver større ydeevne sammen med en elmotor. Du kan her skifte mellem ren benzin, hybrid og el.

Toyota C-HR Plug-in Hybrid kan køre op til ca 66 km* - emissionsfrit - udelukkende i elektrisk tilstand. Løber batteriet tør for opladning under en længere rejse, skifter bilen tilbage til hybridbiltilstand. * Alle tal er foreløbige og afventer endelig WLTP-beregning.

Du kan oplade en plug-in hybrid fra en privat strømforsyning (10A) på cirka 6,5 timer, hvilket gør opladning natten over bekvem og i mange tilfælde økonomisk. For optimal hastighed og sikkerhed vil kombinationen af en dedikeret kabel- og vægboksenhed tilbyde en fuld opladning på omkring 2,5 timer. Vær opmærksom på, at faktorer som temperatur, hjulstørrelse, køretilstand, aircondition, udstyr m.v. kan påvirke ladetidsresultatet.

Plug-in hybrider er økonomiske at eje. Med et fuldt opladet batteri kan en plug-in hybrid køre op til 100 km på så lidt som en liter brændstof. Og på grund af mindre slid på dele som bremseklodser og skiver, kan de også være billigere at vedligeholde.

Toyotas plug-in hybrid-batterier er designet til at holde hele bilens levetid. Men for at give dig ekstra ro i sindet leveres et batteri med en garanti på 5 år / 100.000 km (hvad der indtræffer først), når du får et årligt hybridtjek i forbindelse med bilens service. Og når batteriet har overstået sin levetid, sikrer Toyota, at det håndteres sikkert og ansvarligt.
Øget genbrug og genanvendelse
Understøtter bæredygtighed
Den nye Toyota C-HR indeholder dobbelt så meget genbrugsplast som sin forgænger, og over 100 forskellige dele er produceret ved brug af genbrugsplast. Selv sædebetrækket er fremstillet af genbrugte plastflasker.

Veganske materialer

Den nye Toyota C-HR introducerer brugen af nye veganske materialer som et alternativ til læder til fx ratbeklædningen og sædernes elementer.

Genbrugsplast

Den nye Toyota C-HR har dobbelt så meget indhold af genbrugsplast som sin forgænger. Genbrugsplast bruges i mere end 100 forskellige dele. Fx nyt stof til sædebetræk, der er lavet af genbrugte PET-flasker*. *Tilgængelig på nogle varianter

Bilens vægt

Der er lavet andre tiltag inden for både design og teknologi for at mindske bilens klima- og miljøaftryk. Bilens vægt er bl.a. reduceret ved brug af mere højstyrkestål og et helt nyt og innovativt panoramaglastag (gælder særlige varianter - spørg din forhandler).

Hold mig opdateret
Få nyheder om den nye Toyota C-HR først. Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev.