1. Nye biler
  2. Aygo X UNDERCOVER
  3. Danmark

Aygo X UNDERCOVER i Danmark

UNDERCOVER Jun Takahashi og Toyota har sammen skabt en eksklusiv udgave af Aygo X

UNDERCOVER Jun Takahashi

De fleste modeelskere kender formentlig det innovative, japanske tøjmærke UNDERCOVER, som den japanske designer Jun Takahashi står bag.

Tøjdesignet udtrykkes som en blanding af streetwear og avantgarde-design, og er også kendt for sine futuristiske kreationer. Jun Takahashi er et af de hotteste navne indenfor high fashion. 

Toyota Aygo X UNDERCOVER

Nu kan du få bybilen Aygo X i en UNDERCOVER -variant, som er resultatet af et helt unikt samarbejde mellem Toyota og UNDERCOVERs chef-designer Jun Takahashi.

Bilen kommer i en unik og eksklusiv grå bi-tone, specielt designet til denne bil af Toyota, koralrøde detaljer på de sorte 18” hjul og på interiøret, UNDERCOVER-brandede sæder samt mønstrede monogram-gulvmåtter. På taget finder man designerens CHAOS/BALANCE motto’er. 

 

Modemagasinet ELLE og UNDERCOVER Jun Takahashi

Bilen er meget unik i sit udtryk og taler lige ind i modefolket og den japanske trend, der er gennemgående i alt fra tøj til mad, bolig og lign.

Modemagasinet ELLE skriver mere om samarbejdet med UNDERCOVER Jun Takahashi.

Læs mere her Opens in new window

Citat på tøjet er skrevet af dansker

Citatet på tøjet er skrevet af danske Kamilla Tolnø, en ung dansk digter, som Jun Takahashi opdagede på Instagram (@k.tolnø). 

Aygo X UNDERCOVER kommer i et stærkt begrænset antal i Danmark til juni, og hvis du vil være sikker på at få fingre i en helt unik UNDERCOVER-designet Aygo X, så gælder det om at være hurtig og reservere den nu. 

"a wolf will never be a pet" ~ Kamilla Tolnø

 

  • Behind the scenes

    En modefotografering ender altid ud med meget flotte og lækre billeder, men der går en masse arbejde forud.

    Se med i denne shorts, da vi fotograferede Toyota Aygo X UNDERCOVER sammen med modemagasinet ELLE i et p-hus i København.