1. Nye biler
  2. Aygo X UNDERCOVER
Toyota x UNDERCOVER

Aygo X

Meget mere end et samarbejde

Toyota og UNDERCOVER Jun Takahashi har skabt en ”limited-edition” af Toyota Aygo X, som virkelig bryder grænserne.

Jun Takahashi

Legenden UNDERCOVER

Den japanske modedesigner og legende, Jun Takahashi, taler om sit arbejde med Toyota og hans genfortolkning af den ikoniske Toyota-model, Aygo X, ”et design, som er så meget UNDERCOVER og stadig fungerer i harmoni med byen”.

Cross-Industry kreativitet

Når to legender slår sig sammen

Vi introducerer et unikt samarbejde med den indflydelsesrige designer, Jun Takahashi fra UNDERCOVER. Resultatet er en begrænset udgave af modellen, Aygo X, der præsenterer det bedste fra begge brands, inspireret af den subversive ånd, som Jun Takahashi er kendt for.

Toyota x UNDERCOVER

Launch

Launch party på modeugen i Paris

Gæster fra den internationale modeverden, inklusive Jun Takahashi, deltog sammen med Toyotas egen Tadao Mori, Head of Styling, på den legendariske Bridge Club.

The Hidden City

Velkommen til Paris, Tokyo

Udforsk Paris, Tokyo, en verden inspireret af Agyo X by UNDERCOVER Jun Takahashi, sammen med musikeren Lu, modelkunstneren Ali Honcharuk og poeten Wilson Oryema.

LU

Den eksperimenterende multikunstner, Lu, er en talentfuld sanger, cellist og producer, hvis tidligere samarbejder med lethed har skiftet fra undergrund til mainstream og dermed bragt modsatte verdener sammen for at skabe det uventede. 

Kaos og balance

Vær med, når Lu, Ali Honcharuk og Wilson Oryema fører dig gennem et skiftende bylandskab, både i virkeligheden og virtuelt, inspireret af den ikoniske modedesigner Jun Takahashi. 

Ali Honcharuk

Når den ukrainske model Ali Hancharuk træder ned fra SS23 UNDERCOVER Jun Takahashi catwalken, er hun også en talentfuld keramiker, der udtrykket sin kreativitet ved at skabe spændende, nye skulpturelle former.

Wilson Oryema

Wilson Oryema er en etableret poet og aktivist såvel som model. Dette giver ham et unikt perspektiv, der spænder over forskellige industrier, præcis som mødet mellem Toyota og UNDERCOVER Jun Takahashi. 
  • Lu
  • Ali Honcharuk
  • Wilson Oryema