1. Nye biler
 2. Aygo X UNDERCOVER
Toyota x UNDERCOVER

Aygo X

Meget mere end et samarbejde

Toyota og UNDERCOVER Jun Takahashi har skabt en ”limited-edition” af Toyota Aygo X, som virkelig bryder grænserne.

Jun Takahashi

Legenden UNDERCOVER

Den japanske modedesigner og legende, Jun Takahashi, taler om sit arbejde med Toyota og hans genfortolkning af den ikoniske Toyota-model, Aygo X, ”et design, som er så meget UNDERCOVER og stadig fungerer i harmoni med byen”.

Cross-Industry kreativitet

Når to legender slår sig sammen

Vi introducerer et unikt samarbejde med den indflydelsesrige designer, Jun Takahashi fra UNDERCOVER. Resultatet er en begrænset udgave af modellen, Aygo X, der præsenterer det bedste fra begge brands, inspireret af den subversive ånd, som Jun Takahashi er kendt for.

Toyota x UNDERCOVER

Launch

Launch party på modeugen i Paris

Gæster fra den internationale modeverden, inklusive Jun Takahashi, deltog sammen med Toyotas egen Tadao Mori, Head of Styling, på den legendariske Bridge Club.

The Hidden City

Velkommen til Paris, Tokyo

Udforsk Paris, Tokyo, en verden inspireret af Agyo X by UNDERCOVER Jun Takahashi, sammen med musikeren Lu, modelkunstneren Ali Honcharuk og poeten Wilson Oryema.

LU

Den eksperimenterende multikunstner, Lu, er en talentfuld sanger, cellist og producer, hvis tidligere samarbejder med lethed har skiftet fra undergrund til mainstream og dermed bragt modsatte verdener sammen for at skabe det uventede. 

Kaos og balance

Vær med, når Lu, Ali Honcharuk og Wilson Oryema fører dig gennem et skiftende bylandskab, både i virkeligheden og virtuelt, inspireret af den ikoniske modedesigner Jun Takahashi. 

Ali Honcharuk

Når den ukrainske model Ali Hancharuk træder ned fra SS23 UNDERCOVER Jun Takahashi catwalken, er hun også en talentfuld keramiker, der udtrykket sin kreativitet ved at skabe spændende, nye skulpturelle former.

Wilson Oryema

Wilson Oryema er en etableret poet og aktivist såvel som model. Dette giver ham et unikt perspektiv, der spænder over forskellige industrier, præcis som mødet mellem Toyota og UNDERCOVER Jun Takahashi. 
 • Lu
 • Ali Honcharuk
 • Wilson Oryema

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE

Du kan nemt og sikkert reservere din bil. En reservation giver dig mulighed for at være den første på vejen i den unikt designede Aygo X UNDERCOVER.

 • 1. Vælg bil
  Vælg den unikke Aygo X UNDERCOVER, som du ønsker at privatlease.
 • 2. Indtast oplysninger
  Indtast dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forhandler.
 • 3. Bekræft
  Bekræft din reservation. Herefter bliver du kontaktet af Toyota.
 • 4. Modtag link
  I starten af maj modtager du et unikt link, så du kan privatlease din reserverede bil online.

Spørgsmål og svar om online reservation

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil den 7. maj 2023 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 2. maj 2023, vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 

En online reservation sikrer dig en plads i ordrekøen, når der åbnes for bestilling af privatleasing af den unikke Aygo X UNDERCOVER. 

Privatleasingpriser vil snart være tilgængelige her på siden.

Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

Efter reservationen er sendt, vil Toyota kontakte dig med relevante informationer. I starten af maj måned 2023, vil du modtage en mail med et link til siden, hvor du kan færdiggøre privatleasingen af din reserverede bil. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

Ja. Du kan annullere til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Aygo X UNDERCOVER til sommer.

De første biler forventes at blive leveret sommer 2023. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.

Du kan finde betingelser for online reservation HER.