Nu kommer den nye Proace Electric

Den nye Proace Electric er på vej med lave driftsudgifter, 0-emission og mulighed for hurtig opladning.

Med Proace Electric sparer du på alt lige fra brændstof til vedligehold - men ikke på pladsen.

En af Danmarks mest solgte varebiler bliver nu helt elektrisk

Helt tilbage fra den populære HiAce har Toyota markeret sig som førende leverandør af driftssikre og funktionelle varebiler til travle og krævende fagfolk i dansk erhvervsliv.

I de seneste år har den veludstyrede og driftsøkonomiske Proace samt den helt nye Proace City været de stolte arvtagere i Toyotas mangeårige varebilstradition.

Parallelt med den allerede kendte dieselversion lancerer Toyota nu en 100% eldrevet version af Toyota Proace, som en milepæl i jagten på emissionsfri kørsel.

Da Toyota Proace allerede fra starten af har været planlagt til el-drift, imponerer den med at have fuldstændig samme varerumsvolumen som diesel versionen, en trækkapacitet på op til 1 ton samt en rækkevidde på helt op til 330 km, afhængig af model.

Bestil den nye Proace Electric allerede nu

Når Proace Electric rammer de danske i løbet af foråret 2021, sætter den dermed helt ny standarder for, hvad man kan forvente af en eldrevet varebil.

Proace tilbydes med flere udstyrsniveauer, og topniveauet Comfort Master indeholder eksempelvis både blind spot detection, 7” touch skærm, automatisk klimaanlæg og bakkamera.

Hvis du vil være blandt de første i Danmark, som får leveret sin nye Toyota Proace Electric, kan du allerede nu bestille den hos din Toyota forhandler.

Han står klar til at modtage dig. Kontakt din forhandler her »

Ny Toyota Proace Electric

Nem opladning

Den nye Proace Electric kan for eksempel oplades fra en vægboks op derhjemme eller på arbejdspladsen. Ligesom der er mulighed for tilslutning til de offentlige hurtigopladere på gaden eller dedikerede parkeringspladser.

Ny Toyota Proace Electric

Imponerende lasteevne

Den praktiske, rummelige varebil med tre karrosserityper, lave driftsudgifter, en imponerende lasteevne på op til 1.200 kg. og en påhængsvægt på op til 1.000 kg.

Ny Toyota Proace Electric

Brugervenlig konnektivitet

Du kan hele tiden holde dig opdateret med den brugervenlige infoskærm (afhængig af model). Fx kan du gøre din varebil klar til start ved at angive dine foretrukne opladningstider og opvarme kabinen, før din arbejdsdag begynder.

De seneste nyheder fra Toyota

Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Aygo X prologue - en mikrobil med store visioner Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra Aygo med en markant dosis attitude, hvilket frembringer en stærk personlighed og et design, der adskiller sig fra andre kompakte bybiler. Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota teaser for ny fuldt elektrisk SUV Toyota vil inden længe give et første indblik i koncernens kommende fuldt elektriske SUV i mellemklassen. Det bekræfter den japanske mobilitetsgigant og oplyser, at afsløringen finder sted ved det forestående Shanghai Motorshow i april. Toyota bekræfter produktionen af ny mikrobil Toyota bekræfter produktionen af ny mikrobil Toyota har i dag bekræftet, at man i fremtiden fortsat vil udvikle og bygge en bil i det såkaldte A-segment. Den nye model vil blive bygget på den succesfulde GA-B platform ligesom den nye Yaris. Toyota Yaris kåret som Årets Bil i Europa 2021 Toyota Yaris kåret som Årets Bil i Europa 2021 Den helt nye Toyota Yaris er netop kåret som Årets Bil i Europa 2021. Det skete i en livestreamet udsendelse på YouTube, hvor pointene fra 59 jurymedlemmer fra 23 lande – heriblandt danske Søren W. Rasmussen fra FDM Motor – blev offentliggjort.