Den nye PROACE CITY

Bygget til dig og din forretning

PROACE CITY fås fra 99.900 kr. ekskl. moms, metallak og levering

PROACE CITY lanceres til juni, men du kan allerede nu sikre dig, at være blandt de første, som får leveret den helt nye model.

PROACE CITY kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 m/SmartCargo, en lasteevne på op til 1.000 kg samt både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

BASE udstyrsniveauet tilbyder det mest nødvendige som el-betjente sideruder, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

COMFORT udstyrsniveauet er ren luksus og udstyr som blandt andet SmartCargo, el-foldbare sidespejle, komfort førersæde, aircondition, fartpilot, Apple Carplay og el-opvarmelige sæder.

COMFORT ONE har den ultimative udstyrspakke og tilføjer 16” alufælge, nøglefri betjening, trådløs smartphone oplader, indfarvede kofangere, aut. A/C o.m.m.

Bemærk, at modeller på siden kan være vist med udstyr.

/

PROACE CITY - klar, når du er

PROACE CITY kommer med et væld af muligheder, avanceret teknologi og intelligente sikkerhedssystemer

Et overflod af muligheder

Et overflod af muligheder

PROACE CITY er en funktionel, alsidig og let at gå til varebil velegnet til bykørsel. Den suveræne lastlængde og det generøse varerum gør det let at få plads til to Euro-paller side om side.

Den har kapacitet til et læs på op til 1 ton og kan trække 1,35 ton, så uanset om du skal trække stort læs eller har brug for at laste tungt, får du jobbet gjort.

Din personlige komfortzone

Din personlige komfortzone

Med sin suverænt rummelige kabine, velorganiserede instrumentbræt og komfortable sæder er PROACE CITY designet til at gøre dine arbejdsdage bag rattet langt mere behagelige. Det smarte sammenklappelige forsæde er ideelt som underlag for din laptop eller tablet.

Intelligent sikkerhedspakke

Intelligent sikkerhedspakke

PROACE CITY COMFORT ONE leveres med en sikkerhedspakke, som omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, træthedsovervågning, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Se også den helt nye Toyota PROACE CITY VERSO

PROACE CITY VERSO lanceres slut juni, og du kan allerede nu sikre dig, at du bliver en af de første, som får leveret den helt nye model.

Den rummelige PROACE CITY VERSO kommer som både Medium og Long med op til 7 sidepladser. Bilen fås med både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

Læs om den helt nye PROACE CITY VERSO her »

/