Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Proace City Verso COMBI - Medium/Enkelt skydedør 5-sæders

 • Sidespejle m. varme
 • Sidespejle, elektrisk justerbare
 • Fartbegrænser med hukommelsesfunktion
 • Fartpilot
Sammenlign
Toyota Proace City Verso - COMBI - Medium/Enkelt skydedør 5-sæders
  • Arctic White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Falcon Grey Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Grey Cloud Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Silver Beige Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Absolute Black Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 211.900
CO2-udledning
135 g/km
Brændstofforbrug
19.6 km/l

Vælg din variant af Proace City Verso

Stærkt imponerende

Fås i to forskellige længder og med mulighed for siddepladser til 7 voksne, så der er rigelig med plads. Smarte opbevaringsmuligheder gør det nemt at finde en plads til det mest nødvendige. Og med en trækkapacitet på 1,3 ton kan du være sikker på at kunne få det hele med.

Al den fleksibilitet, du drømmer om

Den rummelige Proace City Verso kommer som både Medium og Long med op til 7 sidepladser. Bilen fås med både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

Udstyrsniveauet COMBI tilbyder det, de fleste har behov for, som A/C, fartpilot, skumringssensor, sideskydedør i højre side, der letter adgangen til bagsædet, hvor pladsen er trang, automatisk nødbremse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse, 6 airbags, el-betjente sideruder i først række, radio med bluetooth og centrallås med fjernbetjening.

I FAMILY udgaven er der tale om ren luksus og udstyr som blandt andet 16” aluminiumsfælge, Apple Carplay, multifunktionslæderrat, opvarmelige forsæder, oplukkelig rude i bagklappen, sideskydedøre i både højre og venstre side, indfarvede kofangere, , el-foldbare sidespejle, bakkamera, aut. Klimaanlæg, ekstra tonede ruder bag o.m.m.

/

Klar til jobbet, når du er

Hvadenten det gælder arbejde eller fornøjelser kan Proace City Verso levere det, som du har brug for. Kombiner det med lav CO2 udledning og ditto brændstofforbrug, og du har en bil, der på alle måder er en god investering.

 • Intelligent design, smart bekvemmelighed

  Foldbare sæder gør det let at udvide lastrummet, uden at det går udover komfort og sikkerhed på bagsæderne, som er sikret med ISOFIX. Køreturen bliver mere afslappet med hjælp fra avanceret teknologi som Multimediesystemets 8'' touch-skærm.

 • Byt rundt og byt rundt igen

  Sæderne fås som ISOFIX eller en 60:40 splitfoldebænk. Modellen kan rumme 7 personer. Bagerst kan to individuelle sæder skubbes frem og tilbage og give enten mere benplads eller større lastrum.

 • Velkommen til din komfort zone

  Som fører har du glæde af de bekvemme armlæn, rigeligt med opbevaringsplads og en bagklap i glas, der gør det nemt og komfortabelt at komme til bagagerummet. Apple CarPlay™ eller Android Auto™ streamer din favoritmusik til køreturen.