Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Overvejer du at købe bil?

Toyota har nye biler til alle behov
Hvad skal du overveje ved køb af bil?

Står du og skal købe bil? Måske er du ude efter en lille bil, der kører langt på literen? Eller en rummelig familiebil? En ny bil fra Toyota er karakteriseret ved en stærk sikkerhedspakke, god brændstoføkonomi og god service lige fra forhandleren til serviceniveauet på værkstedet. Når du står og skal vælge, hvilken ny bil du vil have, er det vigtigt at gøre sig overvejelser om dine behov til rummelighed og udstyrsgrad.

/
/
Små biler – lille, kvik og kører langt på literen

Til bykørsel til og fra arbejde har du måske brug for en billig bil med en god brændstoføkonomi, kvikke køregenskaber- men også en kompakt bil, der kan klemmes ind på de trange parkeringspladser. Afhængig af, hvor tit du evt. skal have børn eller flere passagerer med, kan vores udvalg af små biler være lige noget for dig.

Hvis I oftest er en eller to i bilen er vores AYGO den stærkeste bybil til den stærkeste pris, der kører langt på literen. Børn kan sagtens sidde på bagsædet, men hvis I har ældre børn eller gerne vil have lidt mere plads, kan det være en god idé at kigge på vores Yaris eller Yaris Hybrid. Her er der mere plads til hverdagens store armbevægelser. Yaris er en kombination af en bybil og en lille familiebil. Perfekt til dig, kræver en fleksibel bil med solide køregenskaber, der bringer dig langt på literen.

Når du skal købe bil til familien er vores udvalg måske det stærkeste på bilmarkedet. Køb af bil i mellemklassen eller familiebilsklassen kan dog godt være en uoverskuelig affære. Så her har du en lille guide til, hvilken familiebil du skal vælge, når du skal købe bil. Toyota har flere populære familiebiler – den miljørigtige og skarpe Prius Plugin. Du kan også vælge den legendariske Corolla Hatchback eller den endnu større Corolla Touring Sports.

Prius+ er en videremodel af den ikoniske Prius, som er verdens førende hybridbil, og til dig, der tænker på miljøet. Den miljørigtige bil er en kombination af familiebil og bybil ligesom Yaris, men er dog en del mere rummelig og komfortorienteret. En hybridbil er et tegn til omverdenen om, at du går op i både bil og miljø.

/
/
Ny familiebil – et stærkt udvalg

Corolla er tilbage, og kommer som en Hatchback eller Touring Sports. Corolla Hatchback er en dynamisk og fleksibel mellemstørrelses familiebil fra Toyota. Her er der fokus på god sikkerhed og fleksibilitet i bilens kapacitet til både passager og baggage. Her mødes stil og køreglæde med funktionalitet og fleksibilitet. Corolla Touring Sports er kendetegnet ved sit smarte, aerodynamiske design med masser af plads til børn, fritidssport og bagage. Begge Corolla-modeller fås som hybrid, med den nyeste hybridteknologi.

I mere end 60 år Toyota Land Cruiser været en af de tunge drenge på markedet. Med en hårdførhed og stabilitet i køreoplevelsen og designet er det en bil for den krævende bilist. Meget er sket i løbet af de sidste 60 år, og i dag er Toyota Land Cruiser en legende i egen ret, der kombinerer den nyeste teknologi med sikkerhed, komfort og rå kræfter.

Toyota Land Cruiser er Toyotas stærkeste bud til dig, der simpelthen bare vil have den stærkeste bil med overlegen køredynamik præget af state-of-the-art teknologi, raffineret interiør og eksklusiv kørekomfort.

/
/

I den anden ende af SUV-klassen har vi Toyota RAV4, som er kommet i en ny, stilfuld udgave . Den adskiller sig ved sin fantastiske rummelighed og køreegenskaber på ujævnt terræn i al slags vejr. Samtidig er RAV4 også en Toyota, hvor du får masser af bil for pengene.

Og så kører den også overraskende langt på literen ved hjælp af vores nyeste teknologi og evige stræben efter at gøre vores biler endnu grønnere og give dig den meste miljørigtige bil. RAV4 er til dig, der vil have en stor, rummelig firhjulstrækker uden at gå på kompromis med miljøet og pris.

Ønsker du noget helt ud over det sædvanlige, og har du brug for ekstra trækkraft, så kan du altid kigge på Hilux. Her får du legendarisk styrke og pålidelighed i en pickup, der fortsætter, hvor andre giver op.

De seneste nyheder fra Toyota

Modtag nyheder fra Toyota
Tilmeld dig nyhedsbrevet