Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto
gr-sport-logo

GR Yaris Sport - Hatchback 3-dørs

gr-sport-logo
  • Pure White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Flame Red Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Platinum Pearl White Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
 • Magnetic Black Farven er ikke tilgængelig for det valgte modelvariant
Fra
kr. 504.990
film


Se filmen om GR Yaris
Toyota GR - DNA fra motorsporten

Toyota GR-serien indeholder en række af Toyota-modeller, som er bygget ud fra viden og teknologi, der stammer fra motorsporten og TOYOTA GAZOO Racing.

Visionen er, at Toyotas GR-modeller ikke blot skal bruges til at komme fra A til B, men i høj grad også bidrage til køreglæde ud over det sædvanlige.

Læs mere om Toyota GR-modellerne her »

/

Se nærmere på den nye GR Yaris

Rotér bilen, og se den fra alle vinkler.

 • Dynamisk og skarp

  Den nye GR Yaris er bygget efter den nyeste TNGA-baseret platform - hvor der er lagt fokus på de dynamiske egenskaber. Fx giver den nye platform GR Yaris et lavere tyngdepunkt, som er med til at give bedre styreegenskaber og øget stabilitet.

 • Ægte racerbilsfølelse

  GR Yaris er udviklet sammen med eksperterne fra Toyota GAZOO Racing World Rally Team. Den avancerede teknologi i bilen omfatter blandt andet GR-FOUR, Toyotas første sports awd-system, samt en imponerende 1.6-liters 3-cylinders turbomotor.

 • Udviklet af eksperter

  Motoren i GR Yaris er udviklet ved brug af motorsportsteknologier, herunder en kugleleje (ball-bearing) turboenhed, store udstødningsventiler og multi-jet oliekøling af stemplerne. Alt sammen giver dig en ægte Rally-stemning.

 • Endnu mere sikkerhed til dig og dine passagerer

  GR Yaris er udstyret med den seneste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense. Systemet indeholder aktivt nødbremsesystem, vejbaneassistent, vejskilteassistent, fjernlysassistent, automatisk fartpilot, nødstyreassistent samt vejkrydsassistent.

Den kører som en leg

Den nye GR Yaris får din kørsel til at virke legende let. Bilen er kraftfuld, agil og alligevel praktisk og sjov at køre. Den nye GR Yaris vil gøre dig glad hver dag, uanset hvilket vej du tænker at køre.

Flere detaljer om GR Yaris

 • Racerbils DNA ned til mindste detalje

  GR Yaris er udviklet sammen med Toyota GAZOO Racing World Rally Team for at kunne give dig en ægte racerbilsfølelse. Optimeret undervogn, ekstra store bremser og et lettere GR-FOUR firehjulstræksystem er blot nogle af detaljerne ved GR Yaris.

 • Motorkraft, der når nye højder

  GR Yaris har verdens mest kraftfulde trecylindrede motor, og den mindste og letteste 1.6-liters turboenhed. Motoren er med til at give bilen en højere ydeevne, gode køreegenskaber, forbedret køling og brændstofeffektivitet.

 • Designet til at yde

  GR Yaris har dynamiske linjer og en atletisk profil. Motorkomponenterne er placeret lavere, hvilket gør det muligt at designe en lavere og mere dynamisk front. Her er en bil, som er lavet til alle forhold.