Den helt nye Toyota Corolla

Valget er dit

Et ikon bliver til en hybrid og en spændende rejse ligger nu forude. Corolla vender tilbage som en dynamisk hatchback og en praktisk Corolla Touring Sports. Uanset hvad du vælger, vil du nyde en rolig køreoplevelse i den nye Corolla.

Hvad siger pressen om den nye Corolla?
Bilmagasinet

”Selvom Auris var en bil designet til Europa og Corolla er en verdensbil, så virker den nye Corolla mere interessant. Både i design, stil og køremåde er den mere sporty - specielt i hatchback udgaven med den nye 2,0-liters hybrid med 180 hk.”

Bilmagasinet den 18. februar 2019

Biltorvet

”Corolla har sine klare fordele over konkurrenter som Ford Focus og Volkswagen Golf. Først og fremmest fås den som hybrid, og der er fine forbrugstal på hele motorserien og dermed lav ejerafgift. Corolla er tilmed rimeligt fornuftigt prissat, da mindste udstyrsversion, H1/T1, starter ved 229.990 kroner.”

Biltorvet.dk den 15. februar 2019

Ugeavisen Vejle

”Toyotas designere skal have ros for Corolla hatchbackudgaven.”

”Begge modeller byder på gode køreegenskaber, og ved blandet kørsel kunne jeg noterer 21,5 km/ l hvilket må siges at være godkendt.”


Ugeavisen Vejle den 26. februar 2019

FDM Motor

”Først og fremmest nyder man en støjsvag kørsel, hvor den tidligere „scooter-lyd“ med en motor, der for det meste kører i høje omdrejninger, nu for det meste holder sig på et lavt omdrejningstal. På motorvej kan man opleve at køre afsted med 130 km/t. med mellem 1.500 og 2.000 omdrejninger, og det er der ingen andre biler, der kan præstere.”

”Til gengæld ser det helt anderledes ud med Corolla som stationcar med hybridteknik og et flot udstyrsniveau. Så hedder prisen 300.000 kr., og det er en skarp pris – ikke mindst set i lyset af, at prisen gælder efter 1. april, hvor mange nye biler stiger i pris på grund af nye, højere afgifter.”


FDM Motor den 15. februar 2019

Connery

”Genfødslen af Corolla er ikke blot et navneskift, det markerer også en helt ny modelserie, der byder ind med Toyotas friske, nye TNGA designfilosofi og alt andet lige et mere sportsligt og ungdommeligt antræk, og det klæder den.”

”Også indvendigt er Corolla en herlig fornyelse. Kabinemæssigt har vi et godt helhedsindtryk, der giver et indtryk af god kvalitet og sammenhæng. Det syntetiske kunstlæder går igen flere steder, med synlige syninger - der rammer den gode førerplads ind.”


Connery.dk den 14. februar 2019

Motorsiden

”Udover et ultraskarpt design, kan man for første gang i historien levere en bil med mulighed for at vælge mellem 2 hybrid-drivliner: 122 hk og 180 hk. Begge er allerseneste generation og udmærker sig i øvrigt ved at være baseret på forskellige batteriteknologier, hvorved Toyota reducerer sit afhængighedsforhold af specifikke underleverandører.”

Motorsiden.dk februar 2019