Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Skal du købe ny bil?

Bliv klogere på dit valg her

Har du en ældre bil i indkørslen, og er du i tvivl om, det er på tide at skifte til nyt?
Læs med og find ud af det.

Brændstofforbrug

Kører din bil langt på literen? Gamle biler kører ofte ikke så langt og det koster ved benzinstanderen. Gør man det op på årsbasis kan der være mange penge at spare ved at skifte en gammel, tørstig bil ud med en ny bil.

Nye biler kører meget længere på literen. Og vælger du fx en Toyota hybrid får du en bil, der også kører på el, så du opnår endnu bedre benzinøkonomi. Uden at bekymre dig om opladning. Den oplader nemlig sig selv under kørslen.

Mere om hybrid

/
Udgifter

Hvor meget betaler du om året i grønne ejerafgifter? Ældre biler har lavere energiklasser, og det betyder dyrere afgifter. Desuden har mange byer planer om at forbyde dieselbiler og andre forurenende køretøjer, hvilket formentlig gør gensalgsværdien på disse biltyper noget mindre fremover.

Nye biler er ofte billigere i halvårlige grønne ejerafgifter, fordi de er grønnere. En Yaris Hybrid er fx energiklasse A++ og koster kun 330 kr. pr. halvår.

Toyota Miljøudfordring

/
Reparationer

Hvor ofte skal din bil en tur på liften hos mekanikeren? Ældre biler har det med at skrante, og det betyder, du oftere skal gribe til lommerne for at holde din bil kørende.

Nyere biler kommer med fabriksgaranti. Hos Toyota får du fx 3 års/100.000 km garanti. Kører du hybrid, får du tilmed op til 10 års garanti på hybridbatteriet, når du får et årligt Hybrid Helbredstjek på et autoriseret Toyota værksted.

Hybrid Helbredstjek

/
Køreglæde

Det hele kan ikke gøres op i penge. En ny bil byder på masser af køreglæde, sikkerhed og komfort: I en Toyota Hybrid får du for eksempel Toyota Safety Sense, automatgear og klimaanlæg som standard.

Og hos Toyota kan du altid gøre en god handel: Vi tager gerne din nuværende bil i bytte – uanset mærket. Magasinet Tænk Penge har desuden kåret vores billån til Danmarks bedste fire år i træk.

Se aktuelle kampagner

/

De seneste nyheder fra Toyota