1. Nye biler

Hybridteknologi i allerhøjeste klasse

Toyota Camry sætter alt i klarere perspektiv. Dette højtydende køretøj bygger på mere end 20 års hybridekspertise og kombinerer dynamisk innovation med tidløs raffinement.

Hybridkraft, der skærper sanserne

Camry Hybrid kommer med en stille 2,5 liters selvopladende benzin-hybridmotor, med højt omdrejningsmoment ved lave hastigheder, lydløs motor selv ved høj hastighed og ubesværet acceleration.

Designet til at være omdrejningspunkt

Dynamiske kanter, smuk elegance og en kabine af høj kvalitet. Camry Hybrid udstråler uovertruffen elegance lige fra en række elegante lakeringer til de smarte finesser, som får folk til at dreje hovedet, når du kører forbi på vejen.

En lydløs kabine skærmer sindet

Camry Hybrid har en moderne kabine, hvor pladsen er brugt optimalt. Blandt andet med en 9" multimedie touch-skærm, som er designet til at give dig et endnu bedre overblik. Her finder du nemlig alt, hvad du har brug for på din vej; navigation, musik og Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Og gennem MyToyota appen er du hele tiden connected til din Camry Hybrid og verden udenfor.

 

Forbindelse inden for din rækkevidde

Toyota Camry giver øjeblikkelig adgang til alt hvad du behøver med MyToyota-appen. Opret forbindelse og hold kontakten med din Camry Hybrid for at åbne en verden af muligheder.
  • Multimedier med et tryk En stor 9" multimedie touchscreen giver dig bekvemmelige muligheder. Synkroniser nemt din smartphone ved hjælp af Apple CarPlay eller Android Auto™ for nemt at holde kontakten eller finde din yndlingsplayliste.
  • Skarp lydkvalitet Luk udenvendig støj ude, og nyd din yndlingsmusik i knivskarp kvalitet. Det førsteklasses JBL-surroundsoundsystem med ni højttalere bringer hver sang til live.
  • Komfort til alle passagerer Et eksklusivt panel i det bageste armlæn lader bagsædepassagererne styre deres oplevelse ved at justere alt fra musik til styring af temperatur og persienner.

Se selvsikker ud på vejen

Hvert element i Camry udstråler selvsikkerhed. En nydesignet frontfascia har fået de nederste gitterstænger forlænget længere tilbage for et slående nyt look med maksimal effekt.

Er du klar til at udforske mere?

Vælg din variant af modellen herunder, og klik dig videre.

2 Muligheder

  • Camry - H3 - Sedan

    Camry H3

    Hybrid
    Sedan
    • +
      LED forlygter (projektor)
    • +
      Parkeringssensor, bag
    • +
      Parkeringssensorer, for

    Vælg din motor


    kr. 435.990

    aut. gear | 4x2
  • Camry - H4 - Sedan

    Camry H4

    Hybrid
    Sedan
    • +
      9 højtalere
    • +
      JBL Sound System
    • +
      Førersæde m. memory funktion

    Vælg din motor


    kr. 550.990

    aut. gear | 4x2

Dine køreture bliver mere sikre med Toyota T-mate

"T-Mate er en serie af systemer, der er designet til at støtte dig og gøre kørslen mere sikker, uanset om du er på motorvejen, i byen eller parkerer, sørger T-Mate for, at du altid er i sikre hænder."
  • Præ-kollisionssystem (PCS)

    Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

  • Adaptiv fartpilot (ACC)

    Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

  • Blindvinkelskærm (BSM)

    Vores blindvinkelskærm advarer føreren om eventuelle køretøjer, de måske ikke har set i deres sidespejle. Dette er især nyttigt ved overhaling.

  • Toyota Smart Connect – Vejhændelser

    Dette system advarer føreren om lokale farer, såsom ulykker forude eller glatte overflader, ved at indsamle oplysninger fra andre chauffører og vise advarsler på køretøjets multimedieskærm. Afhængigt af hvilken type multimediesystem der er udstyret, kan potentielle farer også rapporteres, hvilket bidrager til en generel forbedring af trafiksikkerheden.

  • Alarm for krydsende trafik bagved med automatisk bremsning (RCTAB)

    Når du bakker ud af en parkeringsplads, registrerer systemet køretøjer, der kommer fra venstre eller højre side, advarer dig om og aktiverer bilens bremser for at forsøge at undgå en kollision.

  • Panoramavisning (PVM)

    Det er lettere og mere sikkert at parkere, når bilen er udstyret med dette system, der kombinerer optagelserne fra fire kameraer til at skabe en tilnærmelsesvis 360° visning af bilens omgivelser.

  • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

    Systemet informerer føreren i form af en advarsel i cockpittet, hvis der efterlades en passager eller en genstand på bagsædet, når bilen forlades. Alt efter modellen blinker havariblinket, og der lyder et akustisk signal, når bilen låses.

Toyota Camry Galleri

Camry

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om den eksklusive sedan.
Udforsk bilen

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner