INSPIRATION TIL
EN VERDEN
I BEVÆGELSE

Som global mobilitetspartner ved de olympiske og paralympiske lege tror vi på,
at vi kan opnå det umulige i kraft af bevægelse.
/

"Lad os under det olympiske og paralympiske flag bekræfte sportens evne til at bringe mennesker sammen."

AKIO TOYODA

Præsident, Toyota Motor Corporation

TOYOTAS LØFTE

Vi går helhjertet ind for at frigøre det menneskelige potentiale i kraft af
bevægelse og er derfor stolt partner ved de olympiske og paralympiske lege.Legene er verdens største fejring af menneskelig bevægelse. Det er her, vi lærer sportens sande potentiale: Sport kan udfordre os, inspirere os og – vigtigst af alt – forene os. Og som global partner til de olympiske og paralympiske lege støtter vi visionen om at inspirere mennesker til hele tiden at bevæge sig videre - forbi deres mål og forbi det umulige.

I vores bestræbelse på at bringe sportens løfte ud i alle verdenshjørner samarbejder vi med Den Internationale Olympiske Komité (IOC) og Den Internationale Paralympiske Komité (IPC) for at hjælpe olympiske og paralympiske atleter med at realisere deres drømme uanset deres situation.

/

ANDREA ESKAU

Tysk håndcykelrytter, paralympisk biatlet og langrendsløber.Toyota har i flere sæsoner samarbejdet med den firedobbelte guldmedaljevinder Andrea Eskau om en specialfremstillet kulfibercykel til de paralympiske lege samt siddeski til de paralympiske vinterlege. Andrea blev født med viljen til at være mester, og vi er glade for at spille en lille rolle i hendes spændende rejse som paralympisk atlet.
/

TYRONE PILLAY

Sydafrikansk paralympisk kuglestøder og Toyota-medarbejder.Vi er også stolte af vores helt egen Tyrone Pillay, Toyota-teknikeren fra Durban, Sydafrika har en ekstra identitet som paralympisk kuglestøder. Tyrone blev født med en foddeformitet, men det lod han sig aldrig bremse af eller forhindre i at række ud efter stjernerne. Vi var beærede over at tildele Tyrone 2017 Toyota Global President’s Award for hans enestående præstation og teamwork ved de paralympiske lege i Rio 2016.

/
SVØMNINGSom svømmer på det olympiske flygtningehold (Refugee Olympic Team) træner Rami Anis for at opnå sit olympiske mål i 2020. Selv da krigen ødelagde hans hjemby Aleppo, Syrien, fortsatte Rami sin olympiske rejse og viste verden sin vedholdenhed.
/
/
/
ATLETIKDen amerikansk-nigerianske løber Seun Adigun deltog i 100 meter hæk for Team USA i 2012, og hendes nye mål er at køre bobslæde for Team Nigeria.
/
MARATHONSelvom de estiske søster Leila, Liina og Lily kvalificerede sig individuelt, var de samtidig de første identiske trillinger til at konkurrere sammen i de olympiske lege.
/