1. Vilkår og betingelser for reservationer

Betingelser for online reservationer

Her ser du vilkår og betingelser, når du reserverer din bil online hos Toyota

Indhold

Det kan være muligt, at reservere en bil på Toyota's hjemmesider. På siden her finder du vilkår og betingelser for online reservationer hos Toyota.
 
Vi bestræber os til stadighed på at gøre information på denne hjemmeside så indholdsrig og tidssvarende som muligt. Toyota Danmark A/S tillader sig dog uden varsel at foretage ændringer i modeller, udstyr, specifikationer og deres tilgængelighed uden varsel. Toyota Danmark påtager sig intet ansvar for indhold og funktionalitet af Toyota-forhandleres og tredjeparts hjemmesider - uanset om der fra Toyota Danmarks hjemmeside linkes til disse og vice versa.
 
Ved besøg på Toyotas hjemmeside* gælder  såvel vores regler såvel som aktuel dansk og EU-lovgivning.

Copyright© 2024 Toyota Danmark A/S      

Vilkår og betingelser for Yaris Cross 2024

1.1
Online reservation sikrer dig en prioriteret plads i reservationskøen for den valgte Toyota, som du har konfigureret den på toyota.dk. Har du reserveret den valgte Toyota er det med til at sikre dig en hurtigere levering af den valgte Toyota, såfremt du indgår en endelig købsaftale med din Toyota-forhandler.

1.2
Når du laver en reservation på toyota.dk, sørger din Toyota-forhandler for at bilen reserveres til dig og dermed din reservation af den valgte Toyota indplaceres i prioriteringslisten over reservationer. Dette er ikke obligatorisk. Du kan altid henvende dig til en autoriseret Toyota-forhandler for at købe en Toyota, selvom du ikke har gennemført en reservation på toyota.dk

1.3
Du har mulighed for at gennemføre reservationen i henhold til disse vilkår i en periode (”Reservationsperioden”). Efter den nævnte Reservationsperiode er udløbet, vil der ikke være mulighed for at foretage yderligere online reservationer for den pågældende bil du har konfigureret.

1.4
I forbindelse med disse vilkår henviser "vi", "vores" eller "os" til Toyota Danmark A/S, Dynamovej 10, 2860 Søborg, Denmark.

2.1
Der kan kun gennemføres én reservation pr. person. Reservationen er alene gyldig for den specifikke konfiguration der er valgt og som fremgår af bekræftelsen fremsendt på e-mail. Såfremt reservationen ønskes ændret til en anden konfiguration, skal der gennemføres en ny reservation hvormed den tidligere gennemførte reservation samtidig annulleres.

2.2
Din reservation er gældende efter du har modtaget bekræftelse og indtil slutningen af april.

2.3
At bilen er reserveret, betyder at din valgte Toyota-forhandler sikrer at den pågældende bil bliver reserveret til dig i Reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler med prioritet, hvis du i øvrigt opfylder gældende vilkår for køb af en Toyota.

2.4
Reservationen er gældende hos den Toyota-forhandler du har valgt, og det er kun denne Toyota-forhandler, der kan ændre reservationen til en købsaftale.

2.5
Efter udløb af Reservationsperioden vil din plads i reservationskøen blive frigivet igen og kan reserveres eller bestilles af andre kunder.

2.6
Reservationer accepteres efter "først til mølle-princippet".

2.8
Din reservation: (i) udgør ikke en købsordre på en Toyota eller en aftale med os og/eller en autoriseret Toyota-forhandler om at sælge dig en Toyota; (ii) udgør ikke en forpligtelse for os eller en autoriseret forhandler til at sælge dig en Toyota, til at acceptere købstilbud eller til at yde eller acceptere finansiering i forbindelse med salg heraf til dig; og (iii) giver dig ingen garanti for at modtage, eller nogen forpligtelse for os og/eller en autoriseret Toyota-forhandler til at levere, en Toyota til dig.

2.9
Det er alene en købsaftale underskrevet af dig og en af vores autoriserede Toyota-forhandlere - efter dit eget valg - der regulerer dit eventuelle køb.

2.10
Efter udløb af Reservationsperioden udløber din reservation automatisk uden yderligere meddelelse eller advarsel til dig og uden, at du behøver at give os nogen meddelelse eller advarsel.

2.11
Din reservation kan ikke overdrages eller overføres til andre.

3.1
Ved at foretage din reservation som beskrevet ovenfor, accepterer du at være underlagt og overholde personpolitikken relateret til vores brug af dine persondata som specificeret på www.toyota.dk/legal/privatlivspolitik

3.2
Ved at klikke på feltet "Jeg accepterer vilkårene og betingelserne for reservation",  accepterer du disse vilkår.