Vind den helt nye Yaris Cross

Test din viden om den nye Yaris Cross, og modtag samtidig nyheder fra Toyota.

Når du deltager, er du med i konkurrencen om den helt nye Yaris Cross (værdi over 320.000 kr.) og andre, lækre præmier, som skaber unikke minder og forsøder hverdagen.

Når du har tilmeldt dig konkurrencen modtager du en mail med en quiz. Quizzen starter den 27. maj og slutter den 8. september 2021.

Se konkurrencebetingelserne her »

Tilmeld dig herunder

Så deltager du i konkurrencen.

/

Den helt nye Yaris Cross er en autentisk og kompakt SUV med høj siddeposition, praktiske egenskaber og et rummeligt interiør. Det gør den perfekt egnet til bykørsel og rammer på mange måder, hvad rigtig mange folk i dag efterspørger.

Yaris Cross kommer med Toyotas nyeste, fjerde generation hybridteknologi. Toyota introducerede som de første hybridteknologien i den kompakte miniklasse, hvor Yaris i otte år har markeret sig som Danmarks mest populære hybridbil. Yaris er desuden kåret som Årets Bil i Europa 2021.

Konkurrencen løber fra den 27. maj til den 8. september 2021. Vi udtrækker vinderne af konkurrencen den 10. september 2021.

Se konkurrencebetingelser her »Præmier for over 350.000 kr.

Den helt nye Yaris Cross

Værdi 329.990 kr.


Vind den helt nye Yaris Cross Hybrid Premier Edition til en værdi af hele 329.990 kr.

Yaris Cross Hybrid er en helt ny kompakt SUV, der introduceres i Danmark senere i år. 

Designet er skarpt og iøjnefaldende, og Yaris Cross kommer med Toyotas nyeste fjerde generation hybridteknologi, et intelligent firehjulstræk ligesom RAV4 samt et helt nyt multimediesystem.

Læs mere om den nye Yaris Cross »

/
/

Gavekort til Small Danish Hotels


Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland og København og Fyn, har Small Danish Hotels helt sikkert et perfekt sted til dig.

Her er alt fra luksus kroophold, et romantisk hotelophold, spa eller et hotelophold med middag.

Valget er dit.

1 gavekort til Small Danish Hotels - værdi 4.000 kr.

Præmien er udtrukket og vinderen er René A, 6000. Vinderen er kontaktet.

Gavekort til Molskroen


Molskroen og Molskroen Strandhotel skaber et unikt åndehul for store madoplevelser i et af Danmarks mest naturskønne områder. Molskroens to hoteller og to restauranter sætter forkælelsen i centrum, både for smagsløgene og for sjælen.

Her kan du koble helt fra, og opleve stemningen af hjerterum og det bedste den danske gastronomi og sommer har at tilbyde.

1 gavekort til Molskroen - værdi 5.000 kr.

Præmien er udtrukket og vinderen er Luna B, 6880. Vinderen er kontaktet.

/
/

Ophold på Huno Lake Apartments – Møn


Med et ophold på Huno Lake Apartments får du en fantastisk panoramaudsigt over Møns største sø, Hunosø.

Hotellet ligger i sin naturlige beklædning nærmest camoufleret ind i landskabet, omkranset af den smukke, gamle bøgeskov. Stedet er en hemmelig, lille perle gemt af vejen for de fleste – selv mange lokale kender ikke stedet og dets kvaliteter.

1 gavekort til en overnatning for 2 personer, all inclusive – værdi 6.000 kr.

Præmien er udtrukket og vinderen er Cecilie S, 2610. Vinderen er kontaktet.

Magasin gavekort


Med et gavekort til Magasin kan du finde alt det, du lige står og mangler – eller ikke mangler.

Forkæl dig selv eller en, du holder af. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser!

1 gavekort til Magasin - værdi 5.000 kr.

Præmien er udtrukket og vinderen er Anne D J, 6100. Vinderen er kontaktet.

/
/

Luxury Suite ophold på Thorséng Nature Resort


Nyd en vidunderlig udsigt under åben himmel.

Overnat i et luksustelt møbleret med rigtige senge, sengeborde, stol og et hyggeligt relax-område. Udenfor har I jeres egen private træterrasse med bænke.

Sengene redes op med puder og dyner. Luksusteltene er udstyret med strøm til opladning af telefoner, m.m., samt en lampe til at sikre hyggen når det bliver mørkt.

1 gavekort til en overnatning for 2 personer med all inclusive - værdi 6.000 kr.

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.