1. Toyota erhvervsbiler
 2. Firmabiler fra Toyota
 3. Toyota Hybrid firmabiler

Fordele ved Toyota Hybrid som firmabil

Her får du el- og benzinmotor i en - ingen ladestop, men en altid opladt bil - økonomisk kørsel - lave ejeromkostninger - rendyrket køreglæde og høj gensalgsværdi
 • Det største udvalg af hybridbiler

  Toyota har udviklet hybridbiler i over 20 år. Vi er i dag verdens førende inden for hybridbiler og hybridteknologi.

  En Toyota Hybrid er perfekt som firmabil - for miljøet, komfortens og økonomiens skyld, og du finder det største udvalg af hybridmodeller hos Toyota

  Skal det være den nye Corolla, den rå og stærke SUV, RAV4 eller den elegante og stilige Camry?

 • En medarbejder, du kan stole på

  Du kan trygt regne med, at en Toyota Hybrid er en ”medarbejder”, du kan stole på. Hybridbiler slider mindre på enkelte dele, som fx bremseklodser. Derudover er der 5 års/100.000 km garanti på alle hybrid-komponenter. Gennem det årlige Hybrid Helbredstjek, vil du selv efter fabriksgarantiens udløb være dækket mod fejl på bilens hybridbatteri i op til 10 år fra bilens første indregistreringsdato.

  Flere hybridkomponenter, blandt andet batteriet, er designet til at holde i bilens levetid og skal aldrig serviceres. Dertil kommer, at benzinmotoren kun belastes med ca. 70% i forhold til en konventionel motor.

 • Lave ejeromkostninger

  Kombinationen af benzin- og elmotor betyder, at Toyotas hybridbiler kan hjælpe med at spare brændstof og dermed penge.

  Toyotas hybridmodeller er blandt de biler med laveste omkostninger i deres respektive klasser. Lav grøn afgift, lavt forbrug, lave service- og vedligeholdelseskontrakter samt høj gensalgsværdi, er med til at sikre de totale, lave omkostninger.

 • Op til 50% af tiden på el

  Du kan køre op til 50% af kørslen på el i en hybridbil, afhængig af din kørsel og hybridmodel. Toyota hybridbiler udleder typisk et lavere CO2-udslip end sammenlignelige dieselbiler og altid lavere end sammenlignelige benzinbiler.

  Vælger du en hybridbil fra Toyota sparer du desuden miljøet for op til 15-30 gange færre NOx-emissioner, end fra en bil med fx dieselmotor.

  Ved at køre hybrid viser du også omverden, at du og din virksomhed støtter vejen mod et bedre miljø i Danmark og resten af verden.

 • Rendyrket køreglæde og høj gensalgsværdi

  Oplev den rendyrkede køreglæde med en Toyota Hybrid. Slip for at skifte gear og nyd køreturen i stedet. Vores hybridbiler kommer altid med automatgear som standard.

  Automatgearet sikrer blandt andet en mere økonomisk og lydløs kørsel samt optimal udnyttelse af batteri og motor.

  Sammenlignet med andre biler, holder Toyota hybridbiler en generel høj gensalgsværdi. Det skyldes både den gode kvalitet og at hybridbiler kommer med høj komfort og meget udstyr.