Masser af motorkraft, højtudstyret og til at stole på?

Find din firmabil her

Få en firmabil i et lækkert design, med automatgear i hybridbilen, stærke hestekræfter, dynamisk kørsel og sofistikeret køreglæde.

Toyota firmabil
Gå ikke ned på udstyr med vores højtudstyrede Business-varianter  

Adaptiv fartpilot, LED-lygter og klimaanlæg er blandt det omfattende udstyr, du finder i Toyotas Business line up.

Og du kan være sikker på at få en firmabil i høj kvalitet med mulighed for et første-klasses sikkerhedssystem.
Toyota firmabil
Vælger du en hybrid, følger automatgear med som standard

Du får meget firmabil for pengene, når du vælger en af vores Toyota business-modeller. Vælger du fx en hybridbil, følger der altid automatgear med.

Samtidigt gør du noget ekstra for miljøet ved at vælge en bil med et lavere benzinforbrug.
Toyota erhverv
Firmabiler med power og motorkraft

Uanset, hvilken firmabil du vælger, får du en stærk og powerfuld motor med masser af kraft.

Du kan Fx vælge den nye Toyota C-HR eller Corolla med 184 hk. Eller hvad med en RAV4 SUV eller den stilfulde og klassiske luksusbil, Camry, med 218 hk.
Find din firmabil herunder

Alle oplyste beskatningsgrundlag, der vises på denne side, er vejledende. Toyota er ikke ansvarlig for vurderinger af beskatningsgrundlag, jf. lovforslag L90 og L91.

/
Camry

218 hk hybrid-variant. Den nye Camry Hybrid er top-spækket med udstyr. Her kombineres elegant design med den avancerede teknologi i Toyotas nyeste hybridgeneration. Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende. Og så får du en luksus-bil i særklasse med masser af power og plads. 

Beskatningsgrundlag » Kontakt os »

Brochure » Specifikationer »

/
RAV4 Plug-in Hybrid

306 hk Plug-in Hybrid med 4-hjultræk. Alle RAV4 Plug-in Hybrid-modeller kommer med automatgear som standard. RAV4 Plug-in Hybrid har en kraftfuld motor, masser af plads, er fyldt med lækkert udstyr og har et raffineret design. RAV4 Plug-in Hybrid kører op til 75 km. på el og kommer med fx varmepumpe og app-styret klimakontrol som standardudstyr.

Påhængsvægt m. bremser: Plug-in Hybrid op til 1.500 kg  


Beskatningspriser » Kontakt os »

Brochure » Specifikationer »

Skal din næste firmabil være en hybridbil?
whychoosetoyota_tcm-3060-1535636 Hvorfor vælge Toyota
Uanset hvilken Toyota-model, du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet, driftssikkerhed og ro i sindet. Lige fra en lille bil til en større hybridbil - 4x4 eller SUV - kan du finde bilen, der passer til dig.
icon_SCH_tcm-3060-1535816 Hybrid, der selv lader op
Du får ikke brug for en ladestander. Toyotas hybridbiler lader selv op, mens de kører og tilbyder dig oven i købet en behagelig kørsel, lave emissioner, endnu billigere afgifter og et lavere benzinforbrug.
icon_TSS_tcm-3060-1535820 Toyota Safety Sense
Vores Toyota-modeller tilbyder dig første-klasses sikkerhedsteknologi gennem Toyota Safety Sense, fx Pre-collisions-system, Adaptive Cruise Control og Lane Departure Alert.
icon_LFC_tcm-3060-1535823 Lavt benzinforbrug
Toyotas hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet og betyder et endnu lavere benzinforbrug, lavere afgifter og en endnu højere køreglæde.
Fordele ved hybridbiler i virksomheden

Derfor skal du vælge Toyota som firmabil
Vælg Toyota som firmabil
  • Du kan vælge mellem mange typer firmabiler.
  • Kvalitet, miljø og økonomi samt komfort og køreegenskaber er nogle af de nøgleord, der kendetegner firmabiler fra Toyota.
  • Du kan vælge hybridbiler som firmabiler i alle størrelser og klasser.
  • Vælg mellem køb eller erhvervsleasing. Du får de bedste muligheder gennem vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services.
Driftsikkerhed og lave ejeromkostninger

Du er sikret en høj gensalgsværdi på vores biler pga. den høje kvalitet. Derudover er der lavere omkostninger til reparationer pga. de pålidelige motorer og dele.

Sikkerhed

Du får bedre sikkerhed i en Toyota. Vores avancerede teknik formindsker ulykker på vejene og eventuelle skader, hvis uheldet skulle være ude.

Hybridteknologi

Du kan vælge mellem en lang række forskellige hybridbiler - lige fra hatchbacks til SUVer. Lav udledning af C02 samt en meget lav grøn ejerafgift kendetegner vores hybridbiler. Hybridkomponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres. En hybridbil har færre servicekrævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer derved også på bremserne. Læs mere om hybrid.

Leasingmuligheder

Du kan også vælge at erhvervslease din firmabil, for hos Toyota har du mulighed for at vælge mellem leasing og lån. Du får markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S, der tilbyder Danmarks bedste billån og finansiering.

Toyota Serviceaftale

Som virksomhed er det ofte rart at budgettere med faste udgifter. Det har du mulighed for, når du tegner en Toyota Serviceaftale, hvor virksomheden for et fast, overkommeligt beløb hver måned betaler alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid. Når bilen serviceres hos Toyota, får I også gratis vejhjælp i hele Europa.

Prisen afhænger af den valgte Toyota-model og kørselsbehov. Tal med den nærmeste Toyota-forhandler og få en helt nøjagtig beregning på din nuværende eller kommende Toyota.