1. ARKIV - Hybrid & el
 2. Elektriske biler fra Toyota
 3. Opladning

Opladning af din Toyota-elbil

Det er nemt at oplade din Toyotas batteri, uanset om du er ude at køre eller holder derhjemme, og du kan vælge mellem forskellige, nemme lademuligheder.

Privat ladeboks

Dette er den mest almindelige form for vægoplader, og den ses i private garageanlæg, carporte, indkørsler og på mange arbejdspladsers parkeringsområder. Denne opladningstype lader hurtigere end et almindeligt stikudtag. Med MyT appen kan du få informationer om den strøm, der bliver tilført din elbil.
Læs om Norlys ladeløsning

Opladning hjemme

Hvis du ikke har en vægoplader, er det også muligt at oplade via et almindeligt stikudtag, hvilket imidlertid ikke er den løsning, vi anbefaler. Det er kun sikkert at lade via et almindeligt stikudtag, såfremt stikudtagets egnethed er kontrolleret af en dertil autoriseret elektriker. Vær også opmærksom på, at ladetiden er langt højere.

 

Lynopladning

Lynopladning er muligt på offentlige steder som fx ved rastepladser langs motorveje, på tankstationer og ved supermarkeder.

*Lynopladning er kun muligt for Toyota-modeller med hurtigopladningsfunktion.

 

 

Med MyToyota, er det dig, der bestemmer!

Du kan styre din Toyota helt uden problemer med MyToyota appen - uanset om du planlægger opladningstider fra din sofa eller vil tjekke dit batteris opladningsstatus, mens du besøger butikker.

 • Tjek dit batteriniveau

  Overvåg dit batteriniveau, og start fjernopladning ved hjælp af din telefon.

 • Planlæg opladning

  Opret en ladeplan baseret på enten starttidspunkt – hvornår opladningen begynder – eller afgangstid – når du ønsker, at bilen skal være helt opladet. Systemet starter opladningen automatisk, så du har et fuldt batteri på afgangstidspunktet.

 • Se turdata

  Se analyser for hver tur, og opdag, hvordan en hård opbremsning eller hård acceleration påvirker dit køretøjs økonomi.

 • Offentlig opladning

  Brug MyToyota-appen til at finde og låse op for offentlige opladningsstande, uanset hvor du er.

Download MyToyota-appen i dag.
app storegoogle store

Tips til at maksimere din elektriske rækkevidde

 • Hav en jævn kørestil

  Ved kørsel på el optimerer du din rækkevidde ved at lette foden fra speederen. Hvis du har en tung højrefod, vil din bil bruge batteriet hurtigere. Selv om elbiler har det fulde drejningsmoment til rådighed med det samme, vil det forbedre din bils rækkevidde, hvis du letter foden lidt fra speederen.

 • Sænk farten

  Prøv om muligt at holde bilens hastighed under 100 km/t. for at få så god en elektrisk rækkevidde som muligt. En undersøgelse viser, at man bruger 14% mindre energi, hvis man reducerer hastigheden med 10 km/h. Brug Eco-mode, og få mere blide accelerationer.

 • Maksimer energigenindvindende opbremsninger

  Ved at udnytte din elbils energigenvindende regenereringsfunktion vil du kunne nyde den maksimale rækkevidde i længere tid. Indstil din bil til maksimalt energigenindvindende kørsel for at lade mest muligt på batteriet i forbindelse med decelerationer.

 • Moderer varmeforbruget

  Når du bruger varmeanlægget i din elbil, især på højt niveau, kan det dræne dit batteri for energi. Skru ned for klimareguleringen om vinteren, og brug sædevarmen og ratvarmen for at opretholde en komfortabel temperatur uden at dræne batteriet for strøm. Opvarmning af din bil på forhånd gør, at varmeanlægget bruger mindre energi, når du kører.