Toyota Aygo X prologue
Bringer fornyet glæde til den kompakte bybil

Med introduktionen af Toyota Aygo X prologue konceptbil får du en forbedret bybil, smart og selvsikker udgave.
Toyota viser nye visioner for kompakte biler med den nye konceptbil af Aygo X prologue. Modellen er skabt på europæisk grund og med et dristigt design i en kompakt crossover-udgave, der tillader at din personlighed kan komme til udtryk, når du sidder bag rettet og får mest muligt ud af bylivet.
Elsker du at skille dig ud og leve livet? Aygo X prologue skaber gode betingelser for netop dette. 
Den viste bil på siden er koncept-versionen. Den nye model kommer til at hedde Aygo X (udtales Cross), og den løfter vi snart sløret for.


Få nyheder om Aygo X Læs mere om Aygo X prologue

KONCEPTET VISES FREM
En mikrobil med store visioner
/

Underholdende og frisk - skabt til bybilledet
Toyota Aygo X prologue kombinerer friheden og morskaben fra Aygo med en markant dosis attitude, hvilket frembringer en stærk personlighed og et design, der adskiller sig fra andre kompakte bybiler. Med den unikke blanding af kompakte dimensioner, den særpræget stil og hævet siddehøjde, giver Aygo X prologue dig et stilfuldt design og en ideel køreoplevelse i byen.

Særpræget stil - klar til eventyr
Aygo X prologue er skabt til at bringe nyt liv og glæde til køreoplevelsen. Det fremtonende bi-tone design og sporty drivlinjer garanterer rigeligt med opmærksomhed. Eksteriøret byder på højteknologiske lygter, et stort frontgitter og en beskyttelsesplade til undervognen. Et integreret cykelholderbeslag sikre, at bilen altid er klar til nye eventyr, mens et spejlmonteret actionkamera fanger alle de øjeblikke, der bare skal deles.

/
/

Skabt i Europa
Aygo X prologue er skabt på europæisk grund. Konceptets dristige udseende er designet af et meget dedikeret team på ED2, der er Toyotas europæiske hovedkvarter for design i Frankrig. I designprocessen fokuserede teamet på unge byboer i Europa, der gerne vil skille sig ud fra mængden, så de både kunne udtrykke deres personlighed på vejen, men også føle sig underholdt bag rattet.

nyhedsbrev

Modtag nyheder om den nye Toyota Aygo X

Tilmeld dig nyheder fra Toyota herunder

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.