1. Toyota forhandlere
 2. Via Biler A/S - Valby

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Velkommen til Toyota Valby

Find os

Adresse

Gl. Køge Landevej 127
2500Valby

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Lørdag - Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Fredag 07:00 - 17:00
 • Fredag

Søger du en brugt bil?

Er du interesseret i en brugt Toyota, så kan du se udvalget her. Vælg din bil, og kontakt din forhandler direkte.
Find brugt bil

Tid til service?

Find din nye Toyota hos Toyota i Valby! Vi forhandler både nye og gamle Toyota-modeller. Find din Toyota-forhandler. Book en gratis prøvetur her.
Book service

Book en prøvetur

Book en prøvetur direkte hos Via Biler i Valby
Vælg model og book prøvetur
 • Valby: en blomstrende bydel

  Valby er en del af København og er placeret få kilometer fra centrum. Bydelen grænser op til Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse. Bydelen er inde i en rygende udvikling, hvor caféliv og udbuddet af shoppingtilbud er stigende.

  Valby er især kendt for Valby Bakke, hvor Zoo- tårnet er placeret. Det er dog langt fra det eneste Valby er kendt for. Valby ligger også grund til en stor del af Carlsberg og Nordisk Films studier. Valby har derfor fungeret som kulisse i mange danske film.

 • Toyota Valby – vi hjælper med alt

  Leder du efter en Toyota- forhandler eller værksted i Valby? I så fald kan vi glæde dig med, at VIA Biler i Valby både forhandler og reparerer Toyota. Hos Toyota i Valby kan vi hjælpe dig med alt fra køb af nye Toyota-modeller til finansiering, service og forsikring af din Toyota.

  På vores autoriserede Toyota- værksted er vores dygtige teknikere altid klar til at hjælpe dig. Vores teknikere bliver videreuddannet løbende, så de altid er opdateret på den nyeste teknologi indenfor området. Dette gør, at du hos Toyota i Valby altid er sikker på at få den bedste service.

 • Køb en brugt Toyota hos os

  Hos Toyota i Valby forhandler vi ikke kun nye Toyota-modeller, men også brugte. Vi sælger for eksempel Toyota- lagersalgsmodeller, som i gennemsnit har kørt mellem 6.000 – 16.000 kilometer. Det er en oplagt måde at få en god bil til færre penge, hvis du ikke har råd til en helt ny. Kom forbi vores butik, og se vores udvalg af brugte biler. Ønsker du at booke en prøvetur, kan du gøre det her.

  Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Toyota i Valby!