1. Toyota forhandlere
 2. STS Biler A/S - Holstebro

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Valgt værksted, Prius-forhandler, Reservedele, Brugte biler

Find os

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Torsdag 09:00 - 20:00
 • Søndag 13:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Holstebro – alt til din Toyota

  Uanset om du har behov for servicering, værksted eller forhandler, kan du trygt komme til Toyota Holstebro. Vi har samlet alle tre på et sted, for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, uanset hvad dine behov er.

  Er du på udkig efter en ny Toyota, har vi et stort udvalg af Toyota modeller, så vi kan helt sikkert finde en bil, der passer til dine behov.

  Hos Toyota Holstebro kan du eksempelvis vælge Toyota C-HR modellen. Du får en crossover, der sætter nye standarder, for hvad der er almindeligt. Eksklusivitet, banebrydende teknologi og stilfuldt design er i hovedsædet med Toyota C-HR.

  Vi har også Toyota Verso, som er den ideelle familiebil. Plads til op til 7 personer, fleksibilitet og avanceret sikkerhedsudstyr er kun nogle af karakteristikaene ved Toyota Verso.

 • Toyota Holstebro servicecenter

  Hos Toyota Holstebro får du et værksted af den højeste standard. Vi er autoriserede Toyota forhandler, hvilket gør os til eksperter på alt, hvad der gælder Toyota.

  Du får et flertal af fordele, ved at vælge et autoriseret værksted, eksempelvis originale reservedele, garantiudvidelse og miljøgodkendt værksted. Vælger du servicepakken, får du også en række gratis reparationsydelser oveni.

  Vores veluddannede mekanikere foretager reparationer på baggrund af stramme retningslinjer, så din bil får den bedste mulige behandling.

 • Ny bil? – besøg Toyota Holstebro

  Hvis dine behov har ændret sig, og du er på udkig efter en ny bil, kan du gå på opdagelse hos Toyota Holstebro. På den måde kan du finde den Toyota, der passer til dine kørselsbehov. Vores kompetente medarbejdere står til rådighed med kyndig rådgivning, hvis du skulle have behov får det.

  Vi er eksperter i at matche dine behov med den rette bil.

  Besøg Toyota Holstebro og oplev fordelene ved et autoriseret værksted.