1. Toyota forhandlere
 2. A/S Mogens Frederiksen Automobiler - Odense V

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Reservedele, Brugte biler

Find os

Adresse

Christmas Møllersvej 4-6
5200Odense V

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 15:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Toyota Odense – alt til din Toyota

  Hos vores Toyota-forhandlere i Odense bestræber vi os altid på at levere det bedste mulige for vores kunder. Derfor har vi blandt andet samlet værksted, servicecenter og bilforhandler på begge steder, så du kun skal bruge ét sted til alle dine Toyota-behov.

  Med et stort udvalg af Toyota modeller, er vi sikre på, at vi kan finde din drømmebil – uanset hvad dine behov er.

  Vælg for eksempel Toyota Aygo X, der er perfekt til bykørsel. Med Aygo X får du en minibil med unikt design, og overraskende rummelighed. Aygo X kommer i mange varianter og med lækkert udstyr.

  Du kan også købe en Toyota Yaris. Smart, hurtig og med dynamisk design er nogle af de karakteristika, der definerer Toyota Yaris. Du får den ultimative komfortkørsel i byen med Toyota Yaris.

 • Toyota Odense servicecenter

  En bil er ikke mere værd end summen af dens dele. Det samme gælder naturligvis for en Toyota. Du bør derfor sørge for, at der altid anvendes originale reservedele til reparation af din Toyota. På den måde er du garanteret den samme gode oplevelse, som medfølger en bil fra Toyota – også efter den er blevet repareret.

  Vi er eksperter på Toyota, så du er sikret, at du får den absolut bedste service og rådgivning, når du anvender os til dine bilbehov. Du kan trygt overlade din Toyota til vores mekanikeres kyndige hænder.

  Som autoriseret Toyota-forhandler har vi i Toyota Odense også direkte adgang til den seneste Toyota software. På den måde kan du få din bil opgraderet til den nyeste software, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Odense

  Når du skal købe ny bil, er der er en masse overvejelser, som du skal gøre dig. Hvilken model skal du have? Hvad skal du have af ekstraudstyr? Hvilken bil opfylder bedst dine behov?

  Det kan være overvældende at tage stilling til, når man gerne vil føle sig helt sikker på, at man har truffet det rigtige valg. Hos Toyota Odense er vi eksperter i at forene dine behov med den rigtige bil. På den måde kan du købe din nye bil velvidende om, at du har truffet det helt rigtige valg.

  Kom på besøg i en af vores butikker i Toyota Odense, og få en uforpligtende samtale med en af vores imødekommende medarbejdere.