1. Toyota forhandlere
 2. Louis Lund A/S - Ribe

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Adresse

Industrivej 36
6760Ribe

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:00
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Tirsdag 07:15 - 16:30
 • Onsdag - Fredag 07:15 - 16:00
 • Toyota Ribe – alt til din Toyota

  Er du på udkig efter ny bil? Leder du efter et værksted til din Toyota? Skal din Toyota snart serviceres? Så er du kommet til det rette sted. Toyota Ribe har samlet alle tre ting under samme tag, så du har alle dine Toyota behov dækket på et sted.

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Toyota modeller. Vi er sikre på, at der findes en Toyota, der passer perfekt til dig.

  Vi har eksempelvis Toyota Auris, der leverer en komplet køreoplevelse. Med sit stilsikre design, er denne eksklusive hatchback en fryd for øjet. Auris er den perfekte kombination af funktionalitet og design.

  Du kan også vælge Toyota C-HR, en crossover der sætter nye standarder for, hvad der er muligt. En eksklusiv og lækker bil spækket med banebrydende teknologi.

 • Toyota Ribe servicecenter

  Når du skal vælge værksted til din Toyota, bør du vælge et autoriseret værksted. Det giver en lang række fordele og sikkerheder. For du eksempelvis din Toyota serviceret hos et autoriseret værksted, forlænges fabriksgarantien. Derudover er du garanteret, at der anvendes originale reservedele under alle reparationer. På den måde forbliver din Toyota en Toyota – hele vejen igennem.

  Hos Toyota Ribe er vi autoriseret Toyota forhandler, og det er vi stolte af. Vores mekanikere er veluddannede og eksperter på Toyota, så du trygt kan overlade din bil i vores hænder. Alle reparationer foretages desuden efter stramme retningslinjer, så tingene bliver gjort rigtigt.

  Som autoriseret forhandler har vi i Toyota Ribe også adgang til den seneste Toyota software. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Ribe

  Det er ikke nemt at beslutte sig, når man skal have ny bil. Hvilken bil skal det være, hvor stor skal den være, hvilken farve. Spørgsmålene er mange.

  Hos Toyota Ribe har vi svarene. Vi har stor erfaring med at matche vores kunders behov med den helt rigtige Toyota, så de kan foretage købet med ro i maven.

  Kom forbi Toyota Ribe og oplev forskellen ved at tage en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere.