1. Toyota forhandlere
 2. Autoforum Ringkøbing A/S

Autoforum Ringkøbing A/S

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Reservedele, Brugte biler

Find os

Adresse

Sjællandsgade 3
6950 Ringkøbing

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 13:00 - 16:00

 • Mandag - Tirsdag 07:30 - 16:00
 • Onsdag - Torsdag 07:30 - 15:45
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Ringkøbing – alt til din Toyota

  Hvis du er på udkig efter et Toyota værksted, servicecenter eller forhandler, så er du kommet til det rette sted. Hos Toyota Ringkøbing er det alt sammen samlet under samme tag, så du kan få opfyldt dine Toyota behov på et sted.

  Du kan også frit gå på opdagelse i vores store Toyota udvalg. Vi tror på, at der er en model, der passer perfekt til dig.

  Vi tilbyder blandt andet Toyota Yaris modellen. Yaris tilbyder overraskende rummelighed og imponerende lavt brændstofforbrug. Du kan få Toyota Yaris i mange udstyrsvarianter.

  Du kan også vælge Toyota Auris. Modellen tilbyder en rummelig kabine, der er bygget på eksklusive materialer i et stilsikkert design. Der medfølger desuden et højteknologisk motorprogram, som omfatter benzin, turbobenzin og turbodiesel.

 • Toyota Ringkøbing servicecenter

  Når det gælder servicering og reparation, fortjener din Toyota det bedste af det bedste. Vælg derfor et autoriseret værksted, det garanterer den bedste behandling. Autoriserede værksteder garanterer anvendelse af originale reservedele under reparation, så din Toyota forbliver en Toyota – hele vejen igennem.

  Hos Toyota Ringkøbing er vi stolte af at være autoriseret Toyota forhandler, og vi ved, at det forpligter. Derfor er vores mekanikere veluddannede og eksperter i Toyota, så de kan give din Toyota den bedste behandling. Servicering og reparation foretages desuden efter strenge retningslinjer, så kvaliteten er i orden.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi desuden direkte adgang til den seneste Toyota software. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Ringkøbing

  Det er ikke nemt at træffe en endelig beslutning, når man er på udkig efter ny bil. Der er mange spørgsmål, som kan være svære at besvare. Hos Toyota Ringkøbing har vi masser af erfaring med rådgivning af bilkøb, og vi er eksperter i at forene dine behov med den perfekte bil.

  Kom derfor forbi Toyota Ringkøbing og tag en uforpligtende snak med en af vores medarbejdere.