SORA - ELEKTRISK BRINTBUS
En renere fremtid opstår når brint møder ilt.
Vi kører fremtiden i møde med brint-drevet massetransport som erstatning af traditionelle fossile brændstofbusser. Sora (et forkortelse for: himmel (Sky), hav (Ocean), flod (River), luft (Air)) er på vejene i Tokyo og transporterer passagerer mod en nul-emission, praktisk og stilfuld fremtid.
ENERGI
Toyota Fuel Cell System (TFCS)
SIKKERHED
Pre-collisionssystem
KAPACITET
79
Bæredygtig
Praktisk og miljøbevidst
Sora busser kører på rent, vedvarende brint og viser, hvordan transportens fremtid kan ud. Det vil ikke længere kun dreje sig om at komme fra punkt A til punkt B, men være mere socialt, bæredygtigt, avanceret og tilgængeligt. Dette er essensen af vores design. Det er fremtiden for mobilitet, og det eneste biprodukt er vand.
Sora: Sky, Ocean, River, Air
Teknologi
Smartere mobilitet.
Den futuristiske stil og LED-lysfunktioner er ikke kun for sjov. Sora-busser er i stand til at kommunikere med hinanden i \"smarte konvojer\" for at spare energi og for at strømline pendler. De kan bruges som nødstrømskilder i nødstilfælde og tilbyder 235 kWh*. Passagersæderne sættes automatisk op, når de ikke er i brug (første gang i Japan), hvilket giver plads til stående passagerer og klapvogne.
*Strømmen, som leveres, samt strømmængden kan variere afhængig af ydelsen på strømforsyningsenheden, resterende mængde brint og strømforbrug.