1. Nye biler
  2. Ny Corolla

Den helt nye Corolla

Skarpere. Smartere. Mere sikker.

Nu kan du reservere den nye Corolla Hatchback eller Corolla Touring Sports.
Verdens førende favorit-Toyota er tilbage og endnu bedre end tidligere. Den nye Corolla Hatchback eller Touring Sports har et raffineret udvendigt look og moderne interiørdesign, intuitiv teknologi og 5. generations hybridteknologi. Vær den første i køen til lanceringen af den nye Corolla.

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE NU

Du kan nemt og sikkert reservere din nye Corolla. Følg blot de fire trin herunder.

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE NU

Du kan nemt og sikkert reservere din nye Corolla. Følg blot de fire trin herunder.

1. Vælg udstyrsklasse
Vælg den Corolla, der giver dig sommerfugle i maven.
2. Indtast kontaktoplysninger
Du kan vælge at reservere som gæst, eller oprette en MyT konto.
3. Vælg forhandler

Vælg din foretrukne forhandler, der skal modtage og behandle din reservation.

4. Modtag bekræftelse
Afvent vores bekræftende e-mail med nærmere oplysninger om din reservation, og hvad du så skal gøre.
Glæd dig til din nye Corolla

Levering af de første biler forventes at blive i foråret 2023. Reserver din nye Corolla i dag, og bliv blandt de første til at nyde bilen med 5. generations hybridteknologi.

Nemt og bekvemt

Når du har reserveret din bil ved nogle enkelte klik, bliver du kontaktet af din foretrukne Toyota-forhandler. Du få muligheden for at stille spørgsmål til f.eks. finansiering eller levering. Mødet kan foregå enten hos forhandleren eller digitalt. Valget er dit!

Ikke forpligtende

Du kan altid annullere din reservation hvis du har behov for længere betænkningstid. Din reservation gælder til og med 17. november 2022. Hvis handlen ikke afsluttes i dette tidsrum vil din reservation blive annulleret, og din bil vil blive tilbudt til en anden kunde, der har lavet en reservation.

Ny, stilfuld frontgrill
Opsigtsvækkende Bi‑LED forlygter
Sporty 18" GR SPORT fælge
Moderne kombi-baglygter
Karakteristisk bagkofanger

Ny, stilfuld frontgrill

Et nydesignet nedre frontgitter med blankmalet mesh-mønster, "C" ornamentik og bredere tågekanter skaber et stærkere udtryk.

Opsigtsvækkende Bi‑LED forlygter

De skarpe og vandrette "J-formede" forlygter er inspireret af en rovfugls imponerende vingetræk og giver et intenst og karismatisk udseende. Nyd den unikke dobbelte funktion af afstands- og blinklygterne ved hjælp af innovative Bi-beam LED'er.

Sporty 18" GR SPORT fælge

Eksklusivt designet til GR SPORT-modellen, Spritnye 18" alufælge, eksklusivt designet til GR SPORT-modellen, understøtter bilens sporty karakter. Et karakteristisk symmetrisk design giver GR-SPORT-modellen ekstra dybde og dynamik.

Moderne kombi-baglygter

Køretøjets moderne udtryk og førerens fremragende udsyn understreges ved de nydesignede kombi-baglygter. En diffuserende indre linse skaber overfladebelysning og giver desuden bilen et tiltalende look.

Karakteristisk bagkofanger

Bagkofangerens eksklusive udseende kommer i et helt nyt design der understøtter køretøjets moderne, sporty udseende. Kofangeren er fremstillet i et stærkt, genanvendeligt TSOP-materiale.

Skil dig ud fra mængden

Det første, du bemærker ved Corolla, er bilens modige og dynamiske ydre, som bliver endnu mere iøjnefaldende med muligheden for bitone. Lige fra opsigtsvækkende Bi-LED-forlygter til den stilfulde frontgrill udført i GR SPORT - dette design er umuligt, at ignorere.

Læn dig tilbage og slap af

Alt i den nye Corolla - lige fra den gennemtænkte teknologi til den gode komfort til alle passagerer - er designet for at gøre din rejse endnu bedre.

Følelsen af stil

Hvis du synes, at den nye Corolla ser godt ud udvendigt, skal du bare vente, indtil du sætter dig ind i bilen. Vores designere har valgt en kombination af materialer af høj kvalitet, der ser fantastisk ud sammen – og som giver en behagelig variation af teksturer. Stilfulde sportssæder fuldender det perfekte look. Intet gør mere for et rum end lys, og Corolla byder på behagelig indvendig belysning i hele kabinen. Lyset er en kølig nuance af blå og hvid, hvilket giver interiøret et stilfuldt, sporty udtryk. Det er en subtil detalje - en af mange, der gør dette til en bil, du vil elske at køre i.

Teknologi for livet

Intuitiv teknologi kan gøre enhver rejse bedre. Må vi introducere Toyota Smart Connect. Nyd problemfri skybaseret navigation, Voice Agent samt trafikinformation og vejopdateringer i realtid. Den nye 10,5" berøringsskærm integrerer ubesværet Apple CarPlay og Android Auto™ i dit instrumentbræt og giver adgang til dine foretrukne smartphone-apps samt et væld af køreinformationer. Førerens instrumentdisplay har også gennemgået en transformation med et nyt 12,3-tommer combimeter, der kan tilpasses efter førerens præference i fire forskellige tilstande: Casual, Smart, Sport og Tough.

Opret forbindelse til din Toyota, hvor som helst

Det intelligente cockpit holder alt synkroniseret mellem din bil og smartphone. MyT-appen er designet til at gøre din kørsel lettere. Appen åbnes på din smartphone og tilbyder dig en verden af tilslutningsmuligheder. Spor dine køreture, planlæg et serviceeftersyn, eller gør din hybridkørsel bedre med et tryk på en knap. Brug fjernbetjeningensmuligheden A/C til at køle og opvarme din bil, før du kører. Få en smartere hverdag med Toyota Smart Connect.

Plads til det hele

Den nye Corolla Touring Sports giver dig al den plads, du behøver. Men også Corolla Hatchback har forbavsende meget plads. Uanset, om det er ekstra plads til familien eller fleksibilitet ift. aktive weekender med meget grej, så får du i begge modeller mulighed for det travle liv. Den generøse plads er takket være justerbare sæder, smarte sædelommer og justerbare dæk. Og som passager sidder du lige så komfortabelt bagved som foran. Har du hænderne fulde skal du blot slide din fod under bilen, og håndfrie sensorer sørger for at åbne bagklappen automatisk. 

Kompromisløs power

Større ydeevne uden at gå på kompromis med effektiviteten. Vores femte-generations selvopladende hybridteknologi giver dig forbedret acceleration og kraft uden at øge CO2-niveauet. En ny opgraderet 2.0L-model leverer endda reducerede emissioner.

En fornøjelse at køre

Toyotas hybridbiler er en fornøjelse at køre. De er utroligt nemme at køre og reagerer hurtigt - og når du kører gennem byen i den elektriske tilstand, kan du nyde den dejlige stilhed. Den nye Corolla Hybrid sparer også brændstof og reducerer emissioner, men er stadig lige så nemme at køre som en konventionel bil. Og fordi modellen er selvopladende, behøver du aldrig at tilslutte bilen til et stik. Så det er ingen overraskelse, at Toyota hybridbiler er blevet valgt af over 20 millioner bilister rundt om i verden.

Få mere sjov, når du kører

Nyd spændingen, når du kører med en 1,8 eller 2,0 liters hybridmotor, der producerer stor kraft og acceleration sammen med et lavt brændstofforbrug og CO2-emissioner. Toyotas TNGA-platform leverer fantastisk håndtering og et lavere tyngdepunkt og giver dig en spændende køretur. Alle GR SPORT-modeller er drevet af et banebrydende hybridsystem. 
Toyota T-mate. Mere sikkerhed på rejsen.
Mød din nye, hjælpsomme kørepartner - T-mate - med klassens førende sikkerhedsfunktioner. Her får du blandt andet den seneste generation af Toyota Safety Sense samt mulighed for at opdatere funktionerne trådløst.
  • Toyota Safety Sense Det omfattende sikkerhedssystem omfatter blandt andet præ-kollisionssystem (PCS), dynamisk skiltegenkendelse (RSA), adaptiv fartpilos (ACC), automatisk fjernlys (AHB) samt vognbaneassistent (LTA).
  • Førerassistance Vores Blind Spot-overvågningssystem advarer føreren om køretøjer, som føreren muligvis ikke har set i sidespejlene. Det er især en fordel i forbindelse med overhalinger. Corolla Hatchback har desuden Emergency E-call og Adaptivt Fjernlys.
  • Parkeringssensorer Corolla kan udstyres med parkeringssensorer for og bag, der gør det nemmere at parkere sikkert. Derudover er det muligt, at få alarm for krydsende trafik bagved (RCTA).

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad er en online reservation?

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil den 8. december 2022 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 30. november 2022, vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 
En online reservation sikrer dig en plads i ordrerkøen, når der åbnes for bestilling af Corolla. 
Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.
Efter reservationen er sendt, vil din foretrukne Toyota-forhandler kontakte dig og gennemgå dine muligheder for at placere en ordre på den bil du har reserveret. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.
Ja. Du kan annullere til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.
Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Corolla til marts 2023.
De første biler forventes at blive leveret til foråret 2023. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.
Du kan finde betingelser for online reservation HER.

Galleri af Toyota Corolla Hatchback

Galleri af Corolla Touring Sports

Hold mig opdateret

Tilmeld dig herunder, og modtag de seneste nyheder fra Toyota Danmark om blandt andet Corolla.