Vind den nye RAV4 Plug-in i 4 måneder

Test din viden om RAV4 Plug-in og modtag samtidig nyheder fra Toyota. Når du deltager er du med i konkurrencen om en RAV4 Plug-in Hybrid i 4 måneder (værdi 20.000 kr.) og lækre hotelophold.

Når du har tilmeldt dig konkurrencen modtager du en mail med en quiz. Quizzen starter den 8. marts, og sidste chance for at deltage er den 18. marts 2021.

Tilmeld dig herunder

Så deltager du i konkurrencen.

Den helt nye SUV RAV4 Plug-in Hybrid har taget Danmark med storm. Den kraftfulde SUV er designet til at skille sig ud og bygget til at blive kørt.

Modellen blev præsenteret sidste år, og allerede kort tid efter var der udsolgt for forudbestilling. Men nu er bilen tilbage, og du kan være med i konkurrencen om at vinde RAV4 Plug-in Hybrid i 4 måneder (værdi 20.000 kr.) og lækre hotelophold.

Konkurrencen løber fra den 8. til den 19. marts 2021. Den 22. marts udtrækker vi vinderne af konkurrencen.

Se konkurrencebetingelser her »

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner Toyotas mobilitetsselskab KINTO kører med coronavacciner I landets befolkningsmæssige største region, Region Hovedstaden, har man valgt at benytte Toyotas mobilitetsselskab, KINTO, til at løse opgaven med at transportere coronavacciner rundt i regionen. Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil Toyota præsenterer ny Le Mans Hypercar hybridracerbil De regerende verdensmestre og tredobbelte vindere af 24-timers løbet på Le Mans, TOYOTA GAZOO Racing, har netop løftet sløret for deres helt nye GR010 HYBRID Le Mans Hypercar racerbil. Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa Toyota Yaris i finalen til Årets Bil i Europa 60 jurymedlemmer fra i alt 23 lande har stemt Yaris i finalen til kåringen af Årets Bil i Europa 2021. Dermed er det store kandidatfelt skåret ned fra 29 til kun syv. Vinderen kåres til marts. Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Toyota starter salget af miniraketten GR Yaris Biljournalister over hele verden, inklusive Danmark, lovpriser køreegenskaber og køreglæde i Toyotas nye firehjulstrukne miniraket, GR Yaris, der skal danne grundlag for bilmærkets fremtidige rallybil.