Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Toyota Taxi Hybridbiler


For en miljørigtig taxi-kørsel i Danmark


Der er mange fordele ved at vælge Toyota Taxi Hybrid i taxi-branchen.
Det bidrager til en renere luft i byerne - og så er det økonomisk for vognmændene.

Hybridbiler til taxi-branchen

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.

Toyota har fokus på miljøet, blandt andet gennem Toyota Miljøudfordring 2050, som omhandler 6 grønne mål lige fra nul CO2 udslip for biler til, hvordan vi forbedrer og etablerer genbrugsbaserede samfund og systemer.

Toyota bakker derfor op om disse miljørigtige tiltag i byerne ved at tilbyde attraktive hybrid-løsninger til en forbedret taxi-kørsel i fremtiden.

Ny taxi hvert 2. år til 0 kr. i udbetaling

Taxivognmænd, som køber eller leaser deres hybridbil hos Toyota, tilbydes attraktive løsninger som passer til de enkelte vognmænds behov, gennem Toyota Financial Services (TFS).

Blandt andet er du som taxivognmand garanteret en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og serviceregninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

Garanti på drivlinje op til 4 år / 500.000 km.

Toyota Hybrid Drivlinjegaranti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinjekomponenter og dækker Toyota-taxier i op til 4 år eller 500.000 km.  

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

Læs også artiklen fra taxi.dk om Toyotas hybrid-strategi til den danske taxi-branche.

/
Toyota Mirai -brintbil

Mirai er en visionær bil fra inderst til yderst – lige fra den avancerede brændselscellestak til den eksklusive og rummelige kabine.

Med 0% forurening og imponerende kraftoverskud vil brintbilen Mirai ændre den måde, vi kører på.


Læs om Mirai » Kontakt forhandler »

Brochure »

Mere om hybrid
Hvad er en hybridbil?

Udtrykket “hybrid” kommer af latin og betyder på dansk krydsning eller blanding.

Hos Toyota betyder hybrid samarbejdet mellem to motortyper: Den konventionelle benzinmotor og elmotor. En hybridbil fra Toyota kombinerer nemlig en benzinmotor med en arbejdsom elmotor.

Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte elmotoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge. Man skal blot læne sig tilbage og køre, hvilket også er en fordel, når man har et erhverv med mange timers kørsel hver dag.

Mange fordele ved Toyota Hybrid
  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og et højt udstyrsniveau.
  • Ingen adfærdsændringer for dig og dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet.
  • Hybridbiler har et lavt CO2-udslip og kører langt på literen.
  • Høj driftsikkerhed, da Toyota hybridbiler i flere undersøgelser har vist sig som de biler med færrest fejl.
Mindre udledning af NOx

Udledningen af kvælstoffer (NOx) fra en Toyota hybridbil er op til 10 gange mindre end fra en dieselmotor.

NOx har direkte og indirekte påvirkning på menneskers sundhed. Høje koncentrationer af gassen kan føre til en række sygdomme, for eksempel kroniske vejrtrækningsproblemer, hovedpine, kræft og ifølge eksperter i sidste ende føre til tidlig død.

Hybridbiler er derfor gode for miljøet og menneskene, men også for taxichaufføren selv, som dagligt påvirkes af storbyens og egen bils forurening.

De seneste nyheder fra Toyota