Find din nye varebil hos Toyota

Og få en robust og loyal samarbejdspartner

Find din nye varebil hos Toyota. Se udvalget her - eller få hjælp fra vores store forhandlernetværk samt vores erfarne konsulenter. Så finder vi den løsning, der passer til dig og din virksomhed.

/
Hilux

En stærk pick-up med optimeret karrosseri og kvalitet ned til mindste detalje.  Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører optimeret chassisrammen og karrosseri, i Toyotas kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. 

Påhængsvægt m. bremser: Diesel 3.200 kg. / 3.500 kg

Kontakt os »

Brochure » Specifikationer »

/
Proace City

Den lille varebil, der tænker stort. Proace City er en funktionel, alsidig og let at gå til varebil veleget til bykørsel med suveræn ladelængde og et generøst rumfang, som gør det let at få plads til to Euro-paller side om side.

Påhængsvægt m. bremser: Diesel 1.000 kg. - 1.350 kg. / Benzin 850 - 1.300 kg. 

Kontakt os »

Brochure » Se mere »

/
Proace

Imponerende kapacitet og et fleksibelt design. Proace er en af de bedste i sin klasse. Behagelig kørekomfort og ergonomiske sæder med god støtte betyder, at du stiger veloplagt ud af Proace, selvom turen har været lang. 

Påhængsvægt m. bremser: Diesel 1.800 kg. / 2.000 kg. / 2.500 kg.

Kontakt os »

Brochure » Specifikationer »

Derfor skal du vælge varebil fra Toyota
Finansiering og billån

Vi tilbyder din virksomhed markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S. Toyota har i mange år banket bankerne på renten, når det gælder billån.

Toyota-kvalitet

Toyotas kvalitet, pålidelighed og bekymringsfrihed er verdenskendt. De nyeste tal fra FDM og Loyalty Groups AutoIndex viser, at Toyota-bilejere er de mest tilfredse på kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet.

Leasingløsninger

Leasingaftaler kan skræddersyes til din virksomhed og kan inkludere bl.a. service, vedligeholdelse og forsikring i en samlet månedlig betaling.

Et udvalg af biler der passer til dig

Et omfattende udvalg af biler, der strækker sig over personbiler til lettevarebiler, både med hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

Toyotas erfaring

Vores faglærte mekanikere og teknikere har unik erfaring og ekspertise inden for Toyotas benzin-, diesel- og hybridbiler.

Vores hybridmodeller

Toyota tilbyder en række forskellige hybridbiler velegnet til virksomheder, der strækker sig fra hatchbacks til SUVer. Hybridbilerne er kendetegnet ved at have lav udledning af C02 og NOx.

Skræddersyede firmabiler

Firmabiler med meget udstyr, tilpasset dit og din virksomheds behov, med en konkurrencedygtig, fleksibel finansiering.

Vores forhandlernetværk

Et stort netværk af autoriserede forhandlere og værksteder holder bilen kørende og tilbyder originale Toyota reservedele, service og ekspertise.

Toyota-flåde til din virksomhed
Toyota Business Komplet

Uanset om virksomheden har mange eller få køretøjer, kan Toyota Business Komplet være en god løsning. En Toyota Business Komplet-aftale med Toyota Financial Services betyder, at vi løser alle de administrative opgaver i forbindelse med virksomhedens firmabiler, og vi sikrer en effektiv styring af bilflåden.

Vi rådgiver om finansieringsvalget – og sørger for alt det praktiske fra indkøb til vedligeholdelse og service.


Toyota Business Komplet »

Fordele og muligheder med Toyota Business Komplet hos Toyota Financial Services
Med en aftale om Toyota Business Komplet kan virksomheden se frem til både økonomiske og administrative fordele, der er til at få øje på:
  • Stordriftsfordele sikrer en attraktiv leasingydelse 
  • Dine ansatte får et lavt beskatningsgrundlag 
  • Én samlet løsning 
  • Skræddersyet leasingaftale efter dine behov 
  • Driftsikre biler, der holder virksomheden kørende hver dag 
  • Rabat på brændstof 
  • Alle udgifter samlet på én månedlig faktura