1. Toyota forhandlere
 2. STS Biler A/S - Skive

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Valgt værksted, Prius-forhandler, Reservedele, Brugte biler

Find os

Adresse

Viborgvej 1
7800Skive

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 08:30 - 17:00
 • Søndag 13:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 14:00
 • Toyota Skive – alt til din Toyota

  Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet. Hos Toyota Skive er konstant forbedring af den kvalitet vi tilbyder vores kunder vores mål. Det gælder alle aspekter af vores forrentning. For os handler det om oplevelser, ikke transaktioner.

  Derfor er du altid velkommen til at gå på opdagelse i vores udstilling, hvor vi har en stort udvalg af Toyota modeller. Vi tror på, at din drømmebil findes i blandt dem.

  Det kunne eksempelvis være Toyota Hilux, den ultimative pickup. Med optimeret karrosseri, solide sidesektioner og tværbjælker suppleret af ny affjedring får du en bil, der fortsætter, hvor andre må give op.

  Vi tilbyder også Toyota RAV4. RAV4 er en smuk SUV konstrueret på baggrund af banebrydende teknologi. God til arbejde, fritid og den store familie.

 • Toyota Skive servicecenter

  Når det gælder servicering og reparation af din Toyota, anbefaler vi altid, at du anvender et autoriseret værksted. På den måde sikres du den bedste service, og der medfølger en række fordele. I mange tilfælde vil rutinemæssig servicering af autoriseret værksted medføre en forlængelse af garantien på bilen. Derudover anvendes der udelukkende originale reservedele til under reparationer, så den kvalitet som er forbundet med en Toyota vedligeholdes.

  Hos Toyota Skive er vi stolte af at være autoriseret Toyota forhandler. Derfor er alle vores mekanikere eksperter i Toyota. På den måde kan de hurtigt og effektivt behandle din bil.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi desuden adgang til al den nyeste Toyota software, som vi med glæde installerer i din bil, når du kommer på besøg hos os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Skive

  Hvis dine omstændigheder ændrer sig, kan det være, at det er på tide at købe ny bil. Måske mangler du mere plads i bilen, eller også skal du have en bil, der bedre kan klare længere køreture. Uanset hvad årsagen er, så kræver det en masse overvejelser at fastlægge sig på, hvilken bil du skal have. Hos Toyota Skive er vi eksperter i at matche dine behov med den rigtige bil, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på overvejelserne.

  Så besøg Toyota Skive og tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere.