1. Toyota forhandlere
 2. Niels H. Ebdrup A/S

Niels H. Ebdrup A/S

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Find os

Kontakt os

Tel : 59436330

Adresse

Tåstruphøj 1
4300 Holbæk

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Lørdag 10:00 - 14:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
 • Fredag 07:30 - 15:00
 • Toyota Holbæk – alt til din Toyota

  Det kan være frustrerende, når man skal tage til et sted for at få sin bil repareret, og et andet for at finde sin forhandler. Hos Toyota Holbæk har vi samlet servicering, værksted og forhandler under samme tag – alt sammen for at gøre det så nemt for dig som muligt.

  Vores store udvalg af Toyota modeller garanterer, at vi kan finde en Toyota, der passer til netop dine kørselsbehov.

  Hos Toyota Holstebro kan du eksempelvis vælge Toyota Mirai modellen. Du får en brintbil, der markerer et ny kapitel i bilhistorien. Mirai er udviklet med teknologi i hovedsædet, og er samtidig iført et eksklusivt og markant design.

  Du kan også vælge Toyota Auris, hvis du ønsker en enestående køreoplevelse i en hybridbil. Konstrueret af eksklusive materialer, udført i et stilsikkert design med en rummelig kabine – du kan ikke gå galt i byen med en Auris.

 • Toyota Holbæk servicecenter

  Når det kommer til servicering og reparation af din Toyota, bør du vælge en autoriseret Toyota forhandler. Årsagen er, at du får en lang række fordele, som garanterer dig den bedste oplevelse. Eksempelvis er du garanteret, at der anvendes originale reservedele, når din Toyota repareres. På den måde bibeholdes den høje kvalitet, der medfølger en Toyota.

  Alle reparationer udføres desuden efter strenge retningslinjer, hvilket sikrer, at din bil repareres ordentligt.

  Hos Toyota Holbæk er vi stolte af at være autoriserede Toyota forhandler, så vi kan give vores kunde den absolut bedste service, når de vælger os som værksted eller forhandler.

  Endnu en fordel ved at vælge Toyota Holbæk som din Toyota forhandler er, at vores autorisering medfører direkte adgang til den sidste nye Toyota software. På den måde kan du få din bil opdateret, når du besøger os.

 • Ny bil? – besøg Toyota Holbæk

  Der er mange årsager til, at det kan være på tide med en ny bil. Måske kører den gamle bil ikke helt som den burde, måske er der kommet en lille ny tilføjelse til familien, eller måske er det noget helt tredje. Uanset hvad, er vores kompetente medarbejdere altid klar til at tilbyde dig den rådgivning, som du har brug for, når du leder efter ny bil. Vi er eksperter på alt Toyota, så du kan trygt rådføre dig hos os.

  Kom forbi hos Toyota Holbæk og få en uforpligtende snak om din Toyota.